Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 21:39

Ασταμάτητη η Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων, νίκησε την Χίο και συνεχίζει... [pics-vids]

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού, η Μικτή Κ-16 των Κυκλάδων επικράτησε με το ευρύ 1-7 της Χίου στο Ενωσιακό γήπεδο Ρόδου για την 4η αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και παρέμεινε στο κυνήγι της πρώτης θέσης, δίχως ωστόσο να κρατά την τύχη στα χέρια της.

Γράφει ο Αλέξανδρος Σιδερής (xxsports.org)

K16 ME XIO 1

Το ματς:

Η ομάδα του Βαγγέλη Γατσέλου μπήκε «φουριόζα» στην αναμέτρηση και στο 7’ άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Αρώνη έπειτα από κόρνερ του Αλιφιέρη. Στο 11’ οι «πορτοκαλί» απείλησαν εκ νέου με τον Μισαηλίδη να διώχνει το πλασέ του Αλιφιέρη, ενώ στο 21’ έπειτα από σέντρα του Αλιφιέρη, ο αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι Καμπάνης, έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Λίγο πριν από την συμπλήρωση του ημίωρου, οι Κυκλάδες έκαναν τρία τα τέρματα τους, με σκόρερ και πάλι τον Καμπάνη, ο οποίος υποδέχθηκε την βαθιά μπαλιά του Σέχου και με σουτ στην κλειστή γωνία του Μισαηλίδη πέτυχε το 0-3. Ένα λεπτό αργότερα οι «πορτοκαλί» βρήκαν ένα ακόμη γκολ, με το μακρινό πλασέ του Παπαβασιλείου να καταλήγει στο «παραθυράκι» της εστίας για το 0-4 του ημιχρόνου.

EPSK K16 PANIGIRISMOS

Στην επανάληψη και παρότι οι Κυκλάδες δεν είχαν την ίδια ένταση στο παιχνίδι τους έκαναν το 0-5 με πλασέ του Βλαχάκη μέσα από την μεγάλη περιοχή στο 67’. Δέκα λεπτά αργότερα ο Βλαχάκης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Μαδιανό και ο Σέχου δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα σημειώνοντας το 0-6.

Η Χίος έψαξε το γκολ της τιμής και το βρήκε στο 81’ με πλασέ του Μεσίτη μέσα από την μεγάλη περιοχή, ενώ το τελικό 1-7 διαμόρφωσε στο 86’ ο Συκουτρής, ο οποίος μετά την εκτέλεση φάουλ του Καλλίγερου και την κεφαλιά του Νομικού, πήρε το ριμπάουντ έπειτα από την επέμβαση του Μισαηλίδη και με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

DSC 0918

Διαιτησία

Παγωνάς Γιώργος

Βοηθοί: Γιαννούλης - Δραγάτης

K16 ME XIO

Οι συνθέσεις:

Ε.Π.Σ. Χίου (Χριστόφορος Τσατσαρώνης): Μισαηλίδης, Ξυντάρης (Νύκτας Α.), Νύκτας Γ. (46’ Καϊμάκης), Κομνηνός, Μαδιανός, Χούτα, Γεωργούλης (62’ Κάτσα), Καλανδρόπουλος (46’ Βαβυλουσάκης), Ατζελιάνο, Φλάμος, Μεσίτη.

Ε.Π.Σ. Κυκλάδων (Βαγγέλης Γατσέλος): Τσιγώνιας (79’ Ξενάκης), Μαυρίδης, Σέχου, Κουτρούτσος, Νομικός, Καλλίγερος, Παπαβασιλείου, Αρώνης (72’ Βαλέττας), Καμπάνης (65’ Συκούτρης), Αλιφιέρης (46’ Κρίσπης), Δακτυλίδης (46’ Βλαχάκης).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης παίκτες και επιτελείο το πανηγύρισαν δεόντως στα αποδυτήρια 

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

 

 

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares