Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 01:34

Κ14: Εύκολη νίκη για τα Δωδεκάνησα κόντρα στη Σάμο

Η Μικτή Κ-14 της Δωδεκανήσου επιβλήθηκε με 6-0 της Μικτής Σάμου την 4η αγωνιστική και πέτυχε την δεύτερη νίκης της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο «Δημήτριος Κρεμαστινός».

Ισκάς, Κρητικός (δις), Νικολάου, Στραντζόπουλος και Χονδρός πέτυχαν τα γκολ για το σύνολο του Γιώργου Τριχιά.

Το ματς

Ιδανική ήταν η αρχή του αγώνα για τους παίκτες του Γιώργου Τριχιά που κατάφεραν πολύ νωρίς να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ήταν μόλις στο 2’, όταν ο Ισκάς με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ξεγέλασε τον Παπαδημητρίου που είδε την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του. Κάπως έτσι η Μικτή Δωδεκανήσου κατόρθωσε να προηγηθεί με 1-0 στην αναμέτρηση. Τρία λεπτά αργότερα ο Ισκάς απείλησε με σουτ μέσα από την περιοχή το οποίο απομάκρυνε σε κόρνερ ο Παπαδημητρίου. Από το κόρνερ του Μπάμπη ήρθε το 2-0 με ωραία κεφαλιά του Κρητικού. Στο 10ο λεπτό ο Νικολάου με άψογη εκτέλεση μέσα από την περιοχή σκόραρε για το 3-0, ενώ στιγμές αργότερα και συγκεκριμένα στο 12’, ο Κρητικός με όμορφη ατομική προσπάθεια, πάτησε περιοχή και νίκησε ξανά τον Παπαδημητρίου για το 4-0. Ο επιθετικός μονόλογος του πρώτου ημιχρόνου συνεχίστηκε για την Μικτή Δωδεκανήσου που είχε κάποιες κλασικές ευκαιρίες με τους Ρίζο (15’ έδιωξε ο Παπαδημητρίου), Στραντζόπουλο (17’), Νικολάου (33’) και Ισκά στο 37ο λεπτό για γκολ χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι.

Στο δεύτερο μέρος το σύνολο του Γιώργου Τριχιά πέτυχε ακόμα δύο γκολ και ουσιαστικά έφτασε σε μία άνετη επικράτηση. Ήταν στο 49ο λεπτό όταν ο Χονδρός πάτησε περιοχή και την κατάλληλη στιγμή μοίρασε στο ύψος του πέναλτι για τον Στραντζόπουλο. Ο νεαρός επιθετικός βρήκε χώρο μπροστά του και με δυνατό δεξί σουτ σκόραρε για το 5-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Χονδρός από δημιουργός έγινε «εκτελεστής». Συγκεκριμένα στο 52’ ο Αμπελάς έβγαλε άψογη πάσα για τον Χονδρό και ο νεαρός επιθετικός πλάσαρε τον Παπαδημητρίου για το τελικό 6-0.

Διαιτησία

Ζαρίδας Ιωάννης

Βοηθοί: Κασιώτης, Κυριακίδης

Οι συνθέσεις

Ε.Π.Σ Σάμου (Σταμάτης Κουλούρης): Παπαδημητρίου, Φιλιππάτος (13’ Μιχάλαινας), Ρούστας, Σταυράκης, Τσιγκρέλης, Μαυρατζώτης, Βαντούχ (62’ Κάϊας), Βούρος (54’ Βούρος), Χατζηνικολάου (62’ Δεμερτζής), Γκουντέλιας, Λιοντάς.

Ε.Π.Σ Δωδεκανήσου (Γιώργος Τριχιάς): Πλάτσης, Κασσανής (53’ Μανωλάκης), Ρίζος, Κωστομοίρης, Μανούσογλου (41’ Αμπελάς), Τρέπας, Ισκάς (41’ Μάκρας), Μπάμπης, Κρητικός (13’ Στραντζόπουλος), Νικολάου (53’ Μπάρος), Χονδρός.

Πηγή: xxsports.org

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares