Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 20:13

Super League: Η ΑΕΚ έκανε μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Άρη και βρίσκεται μόνη στην κορυφή

Η ΑΕΚ επικράτησε 3-1 του Άρη στην OPAP Arena στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League και παρέμεινε μόνη στην κορυφή, φτάνοντας τους 69 βαθμούς, σε ένα ματς που διαιτητής ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος μετά το... φιάσκο με τους Πολωνούς διαιτητές.

Η Ένωση προηγήθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκαρσία στο 36'. Οι φιλοξενούμενοι απάντησε προσωρινά με τον Ιτούρμπε πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους στο 45+1', όμως η ΑΕΚ καθάρισε με τα γκολ του Τσούμπερ στο 82' και το 90+5'.

Το πρώτο τέρμα στη Νέα Φιλαδέλφεια πέτυχε ο Λιβάι Γκαρσία, μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Ελίασον σε μαρκάρισμα του Ετέμπο. Ο 25χρονος φορ έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας, με τον Κουέστα να πέφτει δεξιά.

Ο Άρης απάντησε στις καθυστερήσεις με τον Ιτούρμπε. Ο Πάλμα έκανε ένα υπέροχο σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Αθανασιάδη και ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός μέσα από την περιοχή και με τον κίπερ της Ένωσης εξουδετερωμένο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Ένωση πίεσε για να βρει το δεύτερο γκολ και το βρήκε με τον Τσούμπερ στο 82'. Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός με ένα απίθανο σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 90+5' με το οποίο η ΑΕΚ πήρε τους τρεις βαθμούς.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares