Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 13:22

Το ευχαριστώ και το παράπονο του Μιχάλη Κονδύλα για τον Φιλανθρωπικό Αγώνα της Σύρου

Μετά το τέλος του φιλανθρωπικού αγώνα για την στήριξη του Νοσοκομείου Σύρου που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Μιχάλη Κονδύλα ο ίδιος, μέσω ανακοίνωσης του, εξέφρασε τις ευχαριστίες του, αλλά και το παράπονο του.

Αναλυτικά έγραψε: 

Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω όσους φίλους - γνωστούς - συντοπίτες παρευρεθήκατε προχτές στο γήπεδο της ΕΠΣ να στηρίξετε το νησί και το νοσοκομείο μας , γιατί όλοι κάποτε περνάμε από εκεί και το έχουμε ανάγκη , οπότε θα ήταν καλό να βρισκόμαστε δίπλα του και να το κρατάμε ζωντανό με όποια προσπάθεια .
Δεν θα μπορούσα να παραλείψω τα ΑΡΝΗΤΙΚΑ όμως . Σε φιλανθρωπικό αγώνα και έρχεται η αστυνομία να γράψει αμάξια και μηχανές έξω από το γήπεδο . Θα μου πεις νόμιμο μεν αλλά γιατί ; Ειδικά σε τέτοια μέρα γιορτής και χαράς του αθλητισμού .
Κανένα άτομο του νοσοκομείου , πέρα από την κ Katerina Kalogeraki και τον κ Λημναίο , δεν στήριξε την διοργάνωση . Που είναι όλοι εκείνοι που ήταν στις πορείες ; Το πιο αστείο ; Αφαιρέθηκαν και οι αφίσες που είχα βάλει στο νοσοκομείο για τον αγώνα , σαν να μην ήθελαν κάποιοι από μέσα να γίνει .
Και φυσικά την απουσία μεγάλων προσώπων του νησιού . Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα και θέσεις , αλλά όσοι γνωρίζουν γνωρίζουν ..
Κάθε διοργάνωση για το νησί μόνο σε καλό βγαίνει . Είμαστε τυχεροί που ζούμε σε αυτό τον τόπο . Μακάρι να υπάρξουν και άλλες τέτοιες πράξεις στο μέλλον . Σας ευχαριστώ και πάλι . Τα λέμε στο επόμενο !

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares