Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 22:59

Πανναξιακός: Ευχαριστώ στην Περιφέρεια για την έγκριση των 400.000€, αναμονή για τα δέοντα και από τον Δήμο Νάξου

Εγκρίθηκε από το περιφερειακό συμβούλιο η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΠΝΑΙ και Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για το έργο "Κατασκευή Γηπέδου 8Χ8 στο ΔΑΚ Νάξου, με τον Πανναξιακό να εκφράζει την ικανοποίηση του και τις ευχαριστίες του, αλλά παράλληλα και την προσμονή του για τις ενέργειες του Δήμου Νάξου προκειμένου να πραγματοποιηθεί το έργο.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκαν 400.000€ και πλέον το «μπαλάκι» πάει στον Δήμο Νάξου που θα πρέπει να εξασφαλίσει και το υπόλοιπο της χρηματοδότησης, καθώς έχει εκφραστεί η βούληση για την ολική ανάπλαση της περιοχής.

Η ανακοίνωση, αναφέρει: 

Προς μεγάλη μας ικανοποίηση, είδαμε την Δευτέρα στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, την έγκριση της σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΠΝΑΙ και Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για το έργο "Κατασκευή Γηπέδου 8Χ8 στο Αθλητικό Κέντρο Χώρας, με εισηγητή τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Λεονταρίτη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο, τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Λεονταρίτη, την Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων κα. Ευδοκία Κατσάνη και τον

Έπαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Γιάννη Μαργαρίτη για την έμπρακτη στήριξη στον αθλητισμό του νησιού μας.

Αναμένουμε με τη σειρά τους, τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Λιανό και τον Αντιδήμαρχο, αρμόδιο για θέματα αθλητισμού, κ. Βαγγέλη Κατσαρά να πράξουν τα δέοντα για την άμεση υλοποίηση και ολοκλήρωση του έργου, εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares