Τετάρτη, 03 Μαΐου 2023 22:22

Super League: Μοιρασιά για ΑΕΚ και Ολυμπιακό στην Opap Arena - Μάχη μέχρι τέλους με τον Παναθηναϊκό

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με τις δύο ομάδες να μένουν «κολλημένες» στο 0-0. Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει τους Ερυθρόλευκους και έχασε τεράστια ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά το 1-1 του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, με την Ενωση να παραμένει ισόβαθμη με το Τριφύλλι, έχοντας αμφότεροι από 77 πόντους.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας με την ΑΕΚ, ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός έχει εξελιχθεί σε εφιάλτη για την ΑΕΚ, καθώς στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας κέρδισε την Ενωση στη Νέα Φιλαδέλφεια και την έριξε από την πρώτη θέση, ενώ απόψε την κράτησε στο 0-0 και της στέρησε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή.

Οι Ερυθρόλευκοι μάλιστα είχαν ευκαιρίες για να πάρουν ακόμα και τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι, με το 0-0 να τους κρατάει στο +3 από τον ΠΑΟΚ στη μάχη της τρίτης θέσης. Την επόμενη αγωνιστική, προτελευταία του φετινού πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός παίζει με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και η ΑΕΚ με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares