Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 15:53

Γιώργος Μοστράτος: Σεβασμός στον Πανναξιακό που έχει στο DNA του τον πρωταθλητισμό

Εδώ και λίγες ώρες ο Γιώργος Μοστράτος είναι και επίσημα προπονητής του Πανναξιακού, με τον σύλλογο της Νάξου να επενδύει στο ταλέντο και τις ικανότητες του παριανού τεχνικού.

Η συνεργασία αυτή έρχεται σε μία μεταβατική περίοδο, με τον Γιώργο Μοστράτο να φαντάζει ως ο ιδανικός προπονητής για να συνδυάσει το ταλέντο με την εμπειρία και να φτιάξει μία ομάδα που θα επιστρέψει στην κατάκτηση των τίτλων.

Το βέβαιο είναι ότι θα δούμε αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της ομάδας, με κάποιους από αυτούς να έχουν ήδη λάβει ατομικό πρόγραμμα από τον νέο τους προπονητή και να έχουν ήδη αρχίσει την προετοιμασία τους.

Ο Γιώργος Μοστράτος, γνωρίζει πολύ καλά την πραγματικότητα στις Κυκλάδες, όπως και τις απαιτήσεις του κόσμου του Πανναξιακού. Στις πρώτες του δηλώσεις φάνηκε προσγειωμένος και λιτός, καθώς ευχαρίστησε τον πρόεδρο Γιάννη Πολυχρονάκο και επισήμανε ότι ήρθε σε μια ομάδα με DNA πρωταθλητή.

Αναλυτικά, είπε:

Θέλω να ευχαριστήσω το ΔΣ του Πανναξιακού και τον πρόεδρο κ. Γιάννη Πολυχρονάκο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου για να αναλάβω την τεχνική ηγεσία του ιστορικού συλλόγου.

Έρχομαι σε μια ομάδα που την εκτιμώ και της έχω μεγάλο σεβασμό, γιατί έχει στο dna της τον πρωταθλητισμό και μαζί με τον κόσμο της που είναι πάντα κοντά και θερμός έχουν πετύχει σημαντικές και ιστορικές διακρίσεις στο παρελθόν.

Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον Πανναξιακο και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares