Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 11:35

Ο Πανναξιακός φέρνει το Ράγκμπι στη Νάξο

«Το Ράγκμπι ήρθε στη Νάξο» με αυτό τον τίτλο ο Πανναξιακός προαναγγέλλει το πρώτο camp Ράγκμπι στις Κυκλάδες που θα πραγματοποιηθεί για παιδιά 14 και 15 ετών υπό των οδηγιών του Ναξιώτη αθλητή που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, Μανώλη Παπαντωνίου.

Η ανακοίνωση:

Ο Πανναξιακός Α.Ο. προσκαλεί άτομα 15 - 45 χρονών σε ένα καλοκαιρινό camp για να γνωρίσουμε το άθλημα του Ράγκμπι.

Ένα νέο άθλημα που ανθίζει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας. Ένα δυναμικό άθλημα διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο έχετε δει ή συναντήσει μέχρι τώρα. Ένα άθλημα επαφής που συνδιάζει δυναμισμό και σκέψη. Χωρίς σωματικούς και ηλικιακούς περιορισμούς. Το πιο ομαδικό άθλημα όπου όλοι παίζουν και συμμετέχουν.

Το Ράγκμπι ξεκίνησε πριν από κάποια χρόνια στη χώρα μας και τη σεζόν που μας πέρασε ολοκληρώθηκε το πρώτο οργανωμένο κι αναγνωρισμένο πρωτάθλημα Ελλάδος. Παράλληλα οι εθνικές ομάδες (αντρών και γυναικών) κάνανε μεγάλα βήματα όπως η πρώτη θέση στις γυναίκες σε ευρωπαϊκό επίπεδο στον όμιλο τους και τη συμμετοχή της αντρικής ομάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ράγκμπι που έγινε στην Αγγλία.

Αυτή τη στιγμή στη Νάξο έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε αυτό το υπέροχο άθλημα μέσα από ένα καλοκαιρινό camp διάρκειας δύο μηνών με τη βοήθεια του Ναξιώτη αθλητή που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα Μανώλη Παπαντωνίου.

Σας περιμένουμε όλους να γνωριστούμε, να παίξουμε και να προπονηθούμε στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου την Τρίτη 18 Ιουλίου και κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 19:00.

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6984834434

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares