Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 09:40

Επέστρεψε στο σπίτι του ο Στέλιος Κλουβάτος

Με την επιστροφή του Στέλιου Κλουβάτου στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά συνέχισε τις κινήσεις του χτισίματος της νέας ομάδας ο ΑΟ Πύργου.

Ο Στέλιος Κλουβάτος έχει ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο στην ακαδημία του ΑΟ Πύργου, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των: Πανθηραϊκού, Καρτεράδου κα Λάβας Εμπορείου. Την περσινή αγωνιστική σεζόν άνηκε στο ρόστερ του ΑΟ Κηπούπολης.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Πύργου:

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή στον ΑΟ Πύργου του γηγενή ποδοσφαιριστή, Στέλιου Κλουβάτου.

Ο Στέλιος Κλουβάτος γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία του ΑΟ Πύργου, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε: Πανθηραϊκό, Καρτεράδο και Λάβα Εμπορείου. Την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Κηπούπολης.

Στα 30 του χρόνια και με την εμπειρία του στο χώρο της αμυντικής γραμμής αναμένεται να προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Στέλιο, σε καλωσορίζουμε και πάλι στον ΑΟ Πύργου και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

 

 

⚽️Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή στον ΑΟ Πύργου του γηγενή ποδοσφαιριστή, Στέλιου Κλουβάτου. ?Ο Στέλιος Κλουβάτος γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία του ΑΟ Πύργου, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε: Πανθηραϊκό, Καρτεράδο και Λάβα Εμπορείου. Την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Κηπούπολης. ?Στα 30 του χρόνια και με την εμπειρία του στο χώρο της αμυντικής γραμμής αναμένεται να προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας. ❤Στέλιο, σε καλωσορίζουμε και πάλι στον ΑΟ Πύργου και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες. Στέλιος Κλουβάτος #aopyrgoy #santoriniisland #santorinigreece #pyrgos #ao_pyrgou #pyrgossantorinigreece #klouvatos

Δημοσιεύτηκε από Α.Ο Πύργου Θηρας στις Τρίτη, 1 Αυγούστου 2023

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares