Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 09:12

Υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές ο Αντώνης Γάκης

Υποψήφιος για την Περιφερειακή Ενότητα Επαρχείου Θήρας με την ''ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ'' θα είναι στις επερχόμενες εκλογές ο Αντώνης Γάκης.

Η ανακοίνωση:
Αγαπητοι συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, φίλοι και φίλες των πανέμορφων νησιών μας.

Αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση και τιμή να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου και τους προβληματισμούς μου που με οδήγησαν στην επιλογή να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στην Περιφερεια Ν.Αιγαίου.

Η Σαντορίνη , η Θηρασιά, η Ίος , η Ανάφη, η Φολέγανδρος και η Σίκινος με τις μοναδικές ιδιαιτερότητες τους η καθεμία αποτελούν τα νησιά του Επαρχείου Θήρας που θέτω υποψηφιότητα.

Η φανερή έλλειψη στρατηγικής για την οδική ασφάλεια που μετράει καθημερινά θύματα στους δρόμους, η υποβάθμιση της Δημόσιας Υγείας, η έλλειψη λιμενικών υποδομών , η ανεπαρκής θαλάσσια διασύνδεση, η υποβάθμιση του περιβάλλοντος, η απουσία στρατηγικού σχεδίου και προγράμματος, η έλλειψη εγκαταστάσεων αθλητισμού και πολιτισμού και η άνιση κατανομή πόρων ακόμα και στην προβολή του τουριστικού μας πλούτου σε συνεργασία με την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος για δημόσιες σχέσεις και φιέστες με εκάναν να σηκωθώ και εγώ από την βολή μου και να γίνω συμμέτεχος στην ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

Με επικεφαλής ένα νεο άνθρωπο, νομικό επιστήμονα τον Νικηφόρο Παπανικολα , σε ένα πολυσυλλεκτικό προοδευτικό ψηφοδέλτιο Νίκης υπόσχομαι πως θα δώσω από καρδιάς και ψυχής ότι έχω για τα νησιά μας.

Με ΓΝΩΣΗ των 13 ετών που διετέλεσα περιφερειακός σύμβουλος Αττικής και με ΠΑΘΟΣ για Αλλαγή και Κοινωνική Δικαιοσύνη στα Κυκλαδονήσια μας .

Για τη νεα γενιά , τον αγρότη , τον υγιή επιχειρηματία , τον δημόσιο λειτουργό , τον συνταξιούχο , τους εποχικά εργαζόμενους και για κάθε συνάνθρωπο μας .

Στις 8 Οκτώβρη η Αλλαγή ξεκινάει από το Α.

Ξεκινάει από το Αιγαίο.

Με αληθινά αισθήματα

Αντώνης Γάκης Μητροπίας

362264964 10168119744580176 3895964052030583985 n

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares