Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 13:19

Συνάντηση του Προέδρου του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ με το νέο Δ.Σ του Ν.Ο.Σ

Συνάντηση γνωριμίας με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Σαντορίνης πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 24 Αυγούστου 2023 ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ κ. Αλαφούζος Βασίλης στα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού.

Οι δύο πλευρές στάθηκαν στην αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία που έχει αναπτύξει ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ με τον Ν.Ο.Σ τα τελευταία χρόνια και φυσικά στην αναζήτηση νέων τρόπων διεύρυνσής της.

Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και αμφότεροι συμφώνησαν να «συμπλεύσουν» με κοινό στόχο την ανάπτυξη του ναυταθλητισμού στη Σαντορίνη, αλλά και τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών που απαιτούνται για την ομαλή λειτουργία του Ναυτικού Ομίλου.

Μάλιστα, ο κ. Αλαφούζος αφού συνεχάρη το νέο Δ.Σ του Ν.Ο.Σ, χαρακτήρισε απαραίτητη τη δημιουργία ενός μεγαλύτερου σε διάρκεια καλοκαιρινού ναυτικού camp για παιδιά, το οποίο θα χαίρει της στήριξης και της αρωγής του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Αμφότεροι ανανέωσαν εκ νέου το ραντεβού τους για το επόμενο χρονικό διάστημα προκειμένου να προχωρήσουν στην υλοποίηση και στο σχεδιασμό των από κοινού δράσεών τους.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares