Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 19:55

Διπλή ενίσχυση στην Ελλάς Σύρου πριν την πρεμιέρα στη Γ' Εθνική: Ανακοινώθηκαν Μάγκας και Πρεβεζιάνος

Δύο ακόμα μεταγραφές ανακοινώθηκαν από την Ελλάς Σύρου μια μέρα πριν την ιστορική πρεμιέρα της στη Γ' Εθνική, και συγκεριμένα του Αντώνη Μάγκα και του Χρήστο Πρεβεζιάνου.

Αναλυτικά η ενήμερωση της Ελλάς για τις δύο προσθήκες της ομάδας:

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Πρεβεζιάνο. Είναι μόλις 17 ετών και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Στα πρώτα φιλικά της ομάδας εντυπωσίασε και θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς «πυλώνες» της ομάδας μας στην Γ Εθνική.

Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Α’ Πειραιά με τον Άρη Αμφιάλης, όπου μάλιστα δεν έχασε λεπτό συμμετοχής, καθώς αγωνίστηκε σε 31 αγώνες, συμπεριλαμβανομένου και του μπαράζ με τον Ήφαιστο, όπου έπαιξε και τα 120′ και ήταν μακράν ο ποδοσφαιριστής με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής και στις τρεις κατηγορίες του Πειραιά(2820 λεπτά).

Είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τις Ακαδημίες της ΠΑΕ Ολυμπιακού και της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών. Τον καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Μάγκα.

Ο 29χρονος αμυντικός (γεν. 28 Φεβρουαρίου 1994) διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, καθώς αγωνίστηκε για 5 συνεχόμενα χρόνια στην Α Εθνική με την ομάδα του Λεβαδειακού, μεταξύ άλλων βρέθηκε και στις ομάδες της Σπάρτης, Θήβας, Ιεράπετρας και Αήττητο Σπάτων στη Super League 2 και Football League . Παράλληλα έχει περάσει και από την Σαντορίνη to 2021. Τον καλοσωρίζουμε και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares