Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 12:30

Νάξος: Υποψήφιος με την “Δύναμη Αλλαγής” ο Νίκος Μαρούλης

Ο Νίκος Μαρούλης, ένας νέος άνθρωπος με μεγάλη αποδοχή από την τοπική κοινωνία και προσφορά στο νησί της Νάξου, μέσα από συλλόγους και οργανώσεις, πήρε την απόφαση να αποδεχτεί την πρόταση που του έγινε από τον Λεονάρδο Χατζηανδρέου και να “κατέβει” για πρώτη φορά στις επικείμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τη παράταξη “Δύναμη Αλλαγής” Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του

Φίλες και φίλοι, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ και ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ στον συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ με επικεφαλής τον ΛΕΟΝΑΡΔΟ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ, στις επικείμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου του 2023.

Φίλες και φίλοι, πάντα ήμουν υπέρμαχος της έννοιας του ενεργού πολίτη, του ατόμου εκείνου, που θα έχει ενεργό ρόλο μέσα στην κοινωνία στην οποία ζει, εργάζεται και μεγαλώνει την οικογένειά του, του ατόμου εκείνου, που επιδιώκει δημόσια έκφραση, βοηθά τους συμπολίτες του και δέχεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, του ατόμου εκείνου, που επιδιώκει να δραστηριοποιηθεί, εθελοντικά και πρόθυμα σε διάφορους τομείς, όπως της υγείας, του περιβάλλοντος, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Φίλες και φίλοι, κάποια χρονική στιγμή, έρχεται η ανάγκη ή αλλιώς η επιθυμία, αυτή η πρωτοβουλία, να αναβαθμιστεί και να εξελιχθεί σε πιο επίσημη ή αλλιώς, σε ακόμα μεγαλύτερη θέση ευθύνης μέσα στην κοινωνία, όπως αυτή του δημοτικού συμβούλου, του ατόμου με θεσμικό ρόλο πλέον, το οποίο μπορεί, να συμβάλλει στη λήψη αποφάσεων, που αφορούν στη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού προγράμματος, για την αξιοποίηση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της περιοχής του, στην αντιμετώπιση τοπικών προβλημάτων, στην υλοποίηση κοινωνικών δράσεων, στην οικονομική ανάπτυξη και στην αποτελεσματική διοίκηση του δήμου.

Φίλες και φίλοι, για τους λόγους που προανέφερα, πήρα αυτή τη σημαντική απόφαση, να κατέλθω και να ζητήσω την ψήφο σας στο πρόσωπο μου, στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές στο συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ με υποψήφιο δήμαρχο τον ΛΕΟΝΑΡΔΟ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ, τον οποίο θεωρώ, με γνώμονα την μεγάλη του εμπειρία και τις τεράστιες γνώσεις που διαθέτει στην τοπική αυτοδιοίκηση, τον καθ’ ύλην αρμόδιο και κατάλληλο να οδηγήσει τη ΝΑΞΟ μας και τις ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ξανά στο δρόμο της οικονομικής μεγέθυνσης, των αναπτυξιακών έργων υποδομής, στη καλυτέρευση της καθημερινότητας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών του ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ και ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.

Με εκτίμηση

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΟΥΛΗΣ.

ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ- ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Δ.Ε.

Το βιογραφικό του Νίκου Μαρούλη 

ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ

1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ( Πτυχίο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με ειδικότητα στο marketing ). Και μελος του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.

2. ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ.

3. THE UNIVERSITY OF MICHIGAN- CERTIFICATE OF COMPETENCY IN ENGLISH (Πτυχίο Αγγλικών LOWER). 

4. THE UNIVERSITY OF MICHIGAN-ADVANCED LEVEL CERTIFICATE IN ENGLISH. (πτυχίο αγγλικών ADVANCED)

5. ECDL Progress Certificate syllabus version 4.0
. Word Processing (επεξεργασία κειμένου).
. Spreadsheets ( υπολογιστικα φυλλα).
. Information and Communication ( υπηρεσιες διαδικτυου).
1. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ι.Ε.Κ. ΝΑΞΟΥ ( « ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ», « ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ» ) ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ « ΕΙΔΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ» Β ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΤΟΣ 2002- Γ ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΤΟΣ 2002- Δ ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΤΟΣ 2003.
2. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ( ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΣ στα μαθήματα ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ) ΣΤΟ ΕΠΑΛ. ΝΑΞΟΥ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2003-04 και Π.Δ.Σ. 2008-09,2009-10, ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΑΞΟΥ ΣΤΗ Π.Δ.Σ. ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2003-04, 2004-05,2005-06,2006-07,2007-08, 2008-09, 2009-10 ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΑΓΑΙΑΣ ΣΤΗ Π.Δ.Σ. 2009-10.
3. ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ από 2010 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
4. ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.
5. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΑ-ΕΦΗΒΙΚΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΓΕΡΣΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2002-2005.
6. ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ.
7. ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΝΑΞΟΥ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares