Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 21:04

Νάξος: Υποψήφια με τη Δύναμη Αλλαγής η Κατερίνα Μουστάκη

Την υποψηφιότητα της στης δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό Δύναμη Αλλαγής του Λεονάρδου Χατζηανδρέου ανακοίνωσε μέσα από το λογαριασμό της στο facebook η Κατερίνα Μουστάκη.

Αναλυτικά, έγραψε:

Όταν κάτι πρέπει ν’ αλλάξει έχεις δυο τρόπους για να το πετύχεις: Ο πρώτος είναι να είσαι ενεργός πολίτης και ο δεύτερος να συμμετάσχεις ακόμα πιο ενεργά στις αποφάσεις που αφορούν τον τόπο σου.

Η Νάξος και τα μικρά νησιά μας είναι ο τόπος μας και είμαστε τυχεροί για τον υλικό και άυλο πλούτο που μας προσφέρουν. Οφείλουμε να τον σεβαστούμε, να τον αναδείξουμε, να τον διαδώσουμε όπως του αξίζει και να τον διατηρήσουμε και για τις επόμενες γενιές. Η Νάξος και τα νησιά της είναι κομμάτι μας κι εμείς δικό τους και μας πονά, ότι τα πληγώνει.

Προσωπικά ποτέ δεν έκανα πίσω προκειμένου να υπερασπιστώ το συμφέρον του τόπου μου και δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Έχοντας κατά νου πως η Νάξος είναι μια και ενιαία ορεινή-πεδινή και γνωρίζοντας πως στο νησί, αλλά και σε όλους εμάς αξίζει μια καλύτερη αντιμετώπιση, περισσότερη φροντίδα, περισσότερος διάλογος, περισσότερη δουλειά, μεγαλύτερη συμμετοχή, περισσότερη δημιουργία, αποδέχτηκα την πρόταση του συνδυασμού «Δύναμη Αλλαγής» με επικεφαλής τον Λεονάρδο Χατζηανδρέου και πλέον είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Πλώρη προς το καλύτερο λοιπόν!

Για μια εξέλιξη διαφορετική, με μπροστάρη τον πολιτισμό, τον σεβασμό στο περιβάλλον και μόνη έγνοια την πρόοδο του τόπου μας και των ανθρώπων του.

Μας αξίζει το καλύτερο, είναι στο χέρι μας να το διεκδικήσουμε με σθένος και τόλμη.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε την αλλαγή πραγματικότητα, για ένα καλύτερο μέλλον που να μας χωρά όλους!

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares