Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 12:16

Εκλογές - Νάξος: Ο Χατζηανδρέου καλεί σε debate τους Λιανό και Κορρέ

Με ανοιχτή επιστολή ο επικεφαλής του συνδυασμού ''Δύναμη Αλλαγής'' και υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Λεονάρδος Χατζηανδρέου καλεί σε debate  τους δύο επικεφαλής των άλλων παρατάξεων, κ. Δημήτρη Λιανό και Γιάννη Κορρέ.

Πρόσκληση για δημόσιο διάλογο με τους συνυποψηφίους μου

Η «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ», ανταποκρινόμενη στη λαϊκή ανάγκη δημόσιου διαλόγου μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων για τα καθημερινά και μεγάλα προβλήματα των κοινωνιών των νησιών μας, για τις θέσεις και το σχέδιό μας την επόμενη πενταετία, επανέρχεται και προσκαλεί τους δύο επικεφαλής των άλλων παρατάξεων, κ. Δημήτρη Λιανό και Γιάννη Κορρέ, στον διάλογο αυτόν (debate), που θα γίνει σε χώρο και ημερομηνία που θα συμφωνήσουμε από κοινού.

Προτείνω, κάθε Μέσο Ενημέρωσης (εφημερίδα, Ραδιοφωνικός Σταθμός, site) να προτείνει έναν/ μία δημοσιογράφο, που θα υποβάλλει ερωτήσεις και να οριστεί από κοινού, επίσης, ο συντονιστής της συζήτησης.

Οι τεχνικές λεπτομέρειες (χρόνος ερωταπαντήσεων, σειρά λόγου, διάλογος μεταξύ των επικεφαλής, απευθείας μετάδοση κ.λπ.) θα καθοριστούν από τους εκπροσώπους των παρατάξεων και τους δημοσιογράφους. Εξυπακούεται ότι η θεματολογία δεν θα είναι προκαθορισμένη και κατευθυνόμενη.

Ευελπιστώ ότι θα γίνει δεκτή η πρότασή μου, όπως υπαγορεύουν το ιερό δικαίωμα ενημέρωσης του πολίτη και οι κανόνες της δημοκρατικής λειτουργίας και αντιπαράθεσης θέσεων και προτάσεων.

Νάξος, 27 Σεπτεμβρίου 2023

Για τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ

Λεονάρδος Χατζηανδρέου

Υποψήφιος δήμαρχος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares