Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 14:19

Στέλλα Παρτσινεβέλου: Μία ''Σιδηρά Κυρία'' υποψήφια με τη ''Δύναμη Αλλαγής''

Η Στέλλα Παρτσινεβέλου, μία ισχυρή προσωπικότητα, με χρόνια προσφοράς στα κοινά της Νάξου, αλλά και στον αθλητισμό θέτει τον εαυτό της στην κρίση των συμπολιτών της, συμμετέχοντας στις Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό ''Δύναμη Αλλαγής'' του Λεονα΄ρδου Χατζηανδρέου.

Πολλοί την αποκαλούν και ''Σιδηρά Κυρία'', αναφερόμενοι βέβαια στη «σιδερένια» αποφασιστικότητά και αποτελεσματικότητα της με ότι και αν θέσει ως στόχο.

Για εμάς, στο sportcyclades.gr, η Στέλλα, η υπεύθυνη marketing του site μας, είναι μία πολύτιμη συνεργάτης και ένας από τους ανθρώπους που έχουν στηρίξει το εγχείρημα μας.

Με την ακόλουθη επιστολή, η κυρία Στέλλα Παρτσινεβέλου, ζητάει την στήριξη των συμπολιτών της:

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες Νάξου και Μ. Κυκλάδων η ψήφος σας είναι η φωνή σας. Η ψήφος σας είναι και θα είναι η εκπροσώπηση στη λύση των προβλημάτων του Δήμου μας.

Αυτη την φορά ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να αλλάξει η πολιτική της διοίκησης του Δήμου μας. 

ΔΩΣΤΕ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ στον καταξιωμένο κι έμπειρο πολιτικό κ Λεοναρδο Χατζηανδρέου. Οπως κι εγώ τον εμπιστεύτηκα συμμετέχοντας ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του.

Εχω μεγάλη πείρα πολλών χρόνων στα κοινά, από το 2002 ως ιδρυτικό μέλος και ως πρόεδρος στο πρώτο σωματείο εργαζομένων ξενοδοχοϋπαλλήλων στις Κυκλάδες.

Απο το 2011 εως και σήμερα συμμετέχω ανελλιπώς στην διοίκηση του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.

Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου θα είναι δέσμευση για εμένα στον αγώνα μου για καλο κάθε καλό του τόπου μας και όλων των κατοίκων.

Στυλιανή Παρτσινεβέλου του Αριστείδη.

PARTSI

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares