Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012 17:18

Πλήρωσε τα λάθη του…

PANNAXIAKOS-TRIGLIA

Εντός έδρας στραβοπάτημα με το καλημέρα για τον Πανναξιακό, ο οποίος μετά την ισοπαλία της 1ης αγωνιστικής στο Λαύριο ηττήθηκε από την Τρίγλια Ραφήνας στη Νάξο με 2-1.

NAXOS Katsonis 200x100Η Τριγλία φάνηκε διαβασμένη απέναντι στον Πανναξιακό και παίζοντας διπλή ζώνη άμυνας σε όλη τη διάρκεια του ματς κατάφερε να μπλοκάρει κυριολεκτικά τις όποιες προσπάθειες των Ναξιωτών. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους ξύπνησαν στην επανάληψη, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι ιδιαίτερο εκτός του γκολ του Κεμαβόρ, δέκα λεπτά περίπου πριν τη λήξη του αγώνα.

Χτύπησε στην "Κόντρα".
Η Τρίγλια Ραφήνας χωρίς ουσιαστικά να έχει απειλήσει την εστία του Θέμελη, χτύπησε δύο φόρες στην αντεπίθεση  αρχικά στο 23ο λεπτό, όπου  ο Ζέκιος εκμεταλλεύτηκε λάθος των γηπεδούχων στο χώρο του κέντρου πράγμα που τον έφερε μόνο του απέναντι στον Θέμελη, τον οποίο και νίκησε με όμορφο πλασέ.
και φτάνουμε στο 33ο λεπτό, όπου η Τριγλία αυτή τη φορά με δημιουργό τον σκόρερ του 1ου τέρματος Ζέκιο να πασάρει Αλεβίζο,  ο οποίος αμαρκάριστος βγήκε απέναντι στον Θέμελη σημειώνοντας με εύστοχο πλασέ το 0-2. Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Ξύπνησε αργά.
Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους η οποίοι  μετά την είσοδο  του Κεμαβόρ έγιναν  πιο επιθετικοί, με πολύ καλύτερη ανάπτυξη στο παιχνίδι τους σε σχέση με το 1ο μέρος.

Αριανούτσος, Καρούσης και ο MVP του Πανναξιακού Κεμαβόρ ήταν η κύριες πηγές κινδύνου για την άμυνα της Τριγλίας, η οποία όμως φάνταζε ανίκητη στο συγκεκριμένο ματς.

Και φτάνουμε στο 82΄ όπου ο Κεμαβόρ κερδίζει την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή της Τριγλίας και με ένα ασύλληπτο  αριστερό σουτ στέλνει την μπάλα στο παραθυράκι του γάμα του Γκουτσιά.
ο ίδιος παίχτης στις καθυστερήσεις είχε την ευκαιρία να γίνει ο ήρωας  του αγώνα, καθώς μετά από μια σέντρα του Καρούση από αριστερά βρέθηκε μέσα στην περιοχή σουτάροντας, με την μπάλα να γλείφει το δοκάρι του Γκουτσια, περνώντας ελάχιστα άουτ.

Οι Ναξιώτες την επόμενη εβδομάδα θα έχουν δύσκολη αποστολή καθώς καλούνται να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στην δύσκολη έδρα του Αστέρα Βάρης.

Συνθέσεις

Πανναξιακος: Θέμελης, Πετρόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Σταυρόπουλος (85΄Κατσάνης), Τόσκας, Αριανούτσος, Καρούσης, Αθανασίου, Ντούκας, Δερμιτζάκης, Μπονιάκος (42΄Κεμαβόρ).


Τρίγλια Ραφήνας: Γκουτσιας, Στρομπουλός, Φελεγκάκης (62΄Χοτζάϊ Λ.τρ.), Τσέπας, Σκαφιδάς (54΄Λ.Τρ. Ράμο), Αλεβίζος, Τσαγκάρης, Χατζάκης, Μάντζης, Ζέκιο (79΄Λ. Τρ.Μουλλάκης).

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες από τον αγώνα.

Επιμέλεια: Μίλτος Καράι

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares