Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023 09:11

Νίκος Μαρούλης: Θα είμαι κοντά σε κάθε πολίτη ανεξαρτήτως αποτελέσματος

Me 629 ψήφους ο Νίκος Μαρούλης κατέλαβε την 6η εκλόγιμη θέση της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου με τον συνδυασμό ''Δύναμη Αλλαγής''.

Με ανακοίνωση του ευχαριστεί όσους τον στήριξαν και δηλώνει ότι θα είναι «μάχιμος» την επόμενη πενταετία.

Αναλυτικά, η τοποθέτησή του μέσω των social media

Φίλες και φίλοι, θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους 629 συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και με οδήγησαν στην 6η εκλόγιμη θέση στη Δημοτική Ενότητα Νάξου, δηλώνοντας κατηγορηματικά προς το πρόσωπο μου στην πρώτη μου εμφάνιση σε δημοτικές εκλογές ότι με θέλουν, με χρειάζονται και με στηρίζουν για δημοτικό σύμβουλο στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Βέβαια ο εκλογικός νόμος θέλησε να δώσει ένα σασπένς στην όλη διαδικασία με το να πριμοδοτήσει την παράταξη της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ με 6 έδρες στη Δημοτική Ενότητα ΝΑΞΟΥ και 3 έδρες στην Δημοτική Ενότητα ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ, έτσι ώστε ο επικεφαλής της παράταξης κος Χατζηανδρεου να έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο σχετικά με το ποιον από εμένα ή την κα Κατερίνα Μουστάκη (3η στη Δρυμαλία) θα επιλέξει ή θα γίνει εκ του νόμου αυτόματα η επιλογή.

Θα ηθελα ομως να σας διαβεβαιώσω ανεξαρτητως αποτελεσματος ότι θα ειμαι κοντα σε καθε πολίτη που θα θέλει να διαβιβάσει ένα πρόβλημα προς εμένα που αφορά τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, θα παραμείνω πιστός στην παράταξη μου και τα παιδιά με τα οποία έδωσα την εκλογική μάχη, καθώς επίσης και το ότι θα παραμείνω εν δυνάμει δημοτικός σύμβουλος.

Υ.γ. σχετικά με το θέμα της επιλογής έδρας θα επανέλθω με νεότερη δήλωση όταν γίνει και η επίσημη ανακοίνωση προκειμένου να ξεκαθαρίσω (ως οφείλω προς όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν) ορισμένα πράγματα.

Με εκτίμηση

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΟΥΛΗΣ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares