Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023 17:00

Στραβοπάτημα με ήττα από την Ρόδο στην έδρα της η ΑΕ Μυκόνου [pics-vid]

Η ΑΕ Μυκόνου γνώρισε την ήττα με 1-0 στο Δημοτικό Στάδιο Μυκόνου από τη Ρόδο για την 7η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα της Μυκόνου παρέμεινε στην 5η θέση και τους 12 βαθμούς. Από την άλλη, η Ρόδος διατηρήθηκε μόνη στην κορυφή με 17 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 8'. Ο Κέρι βρέθηκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Ντούνης έδιωξε σωτήρια και κράτησε όρθια την ομάδα του.

Πέρα από αυτή την ευκαιρία στα πρώτα λεπτά, το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, με τις δύο ομάδες να παίζουν πιο πολύ στον χώρο του κέντρου.

Μάλιστα η ομάδα της Μυκόνου έχασε τεράστια ευκαιρία στο 41' για να ανοίξει το σκορ. Ο Πινέιρο βρήκε με ωραία μπαλιά τον Καλογερά στην περιοχή, εκείνος έκανε το πλασέ αλλά ήταν αδύναμο, με αποτέλεασμα η μπάλα να καταλήξει στα χέρια του Μανουσάκη.

Στο 65' η Ρόδος κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, με τον Δούμτση να εκτελεί υπέροχα το απευθείας φάουλ και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ντούνη, κάνοντας το 0-1.

Η Μύκονος προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση.

ΑΕ Μυκόνου: Ντούνης, Σπυρόπουλος, Κάτμπε, Αρκούδας, Πούλος (86' Γιαννόπουλος), Τράκα, Μουρίκι, Πινέιρο (77' Παπαθανασίου), Πάγια (77' Ντουσάι), Παπαδόπουλος (77' Ράγια), Καλογεράς

Α: Γιαννόπουλος, Ντουσάι, Κατσούλης, Φαρμάκης, Ράγια, Παπαθανασίου, Δακτυλιδης, Ζωγράφος, Ντούσης

Ρόδος: Μανουσάκης, Αργκιλέσι, Πατσιαβούρας, Τσούτσης, Νίκολόπουλος, Ζούνης (93' Μπουρνέλης), Δούμτσης (85' Ξεπαπαδάκης), Κέρι, Λάσκαρης, Ντούνιας, Μπαρμπαρούσης
Α: Ζόγκας, Ξεπαπαδάκης, Μπουρνέλης, Θαναηλάκης, Γωνιαράκης

Παρακολουθήστε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Φωτογραφίες

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares