Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 23:08

Πήρε το ντέρμπι κορυφής με τον Πανναξιακό και έμεινε μόνη πρώτη η Θύελλα Καμαρίου

Η Θύελλα Καμαρίου ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής με τον Πανναξιακό επικρατώντας με 3-0 στο γήπεδο του Καμαρίου για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α' Κατηγορίας και έτσι έμεινε μόνη πρώτη με το 4/4 και 12 βαθμούς, αφήνοντας τους Ναξιώτες στη δεύτερη θέση με 9 βαθμούς. Με 10 παίκτες από το 19' έπαιζε η ομάδα της Νάξου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο ματς και δημιούργησαν την πρώτη φάση στο 3'. Ο Νικλιτσιώτης έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Σιμιτσής έκανε την προβολή από τα δεξιά στην περιοχή αλλά ο Βακαλόπουλος δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε την μπάλα.

Η πίεση της Θύελλας στα πρώτα λεπτά απέδωσε καρπούς. Στο 12' ο Αχμετάι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σιμιτσής έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 17' ο Νικλιτσιώτης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κενδριστάκης έκανε την προβολή από κοντά αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Βακαλόπουλου,

Στο 19' άλλαξαν οι ισορροπίες του αγώνα. Ο Δεμερτζής έκανε πάσα προς τα πίσω στον Βακαλόπουλο, αλλά δεν υπολόγισε σωστά καθώς ακολούθησε τη φάση ο Μαναριώτης, με τον Βακαλόπουλο να βγαίνει από την περιοχή του και να γκρεμίζει τον παίκτη του Πανναξιακού έξω από την περιοχή, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να αφήσει τον Πανναξιακό με 10 παίκτες από πολύ νωρίς στο παιχνίδι.

Ο Μοστράτος έκανε αναγκαστική αλλαγή, περνώντας στο παιχνίδι τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα, Ποθητό, με τον Βαθρακοκοίλη Ν. να «θυσιάζεται» και να περνάει εκτός.

Στο 24' ο Ποθητός έκανε την πρώτη του επέμβαση, αποκρούοντας το πλασέ το Κενδριστάκη μέσα από την περιοχή.

THYELLA PANNAXIAKOS

Σαφώς το έργο του Πανναξιακού ήταν ακόμη πιο δύσκολο μετά την αποβολή, με τη Θύελλα να διπλασιάζει τα τέρματά της στο 42'. Ο Χάλαρης έκανε ωραία σέντρα από τα δεξιά, βρίσκοντας τον Μαναριώτη στο δεύτερο δοκάρι κι αυτός με κοντινή προβολή έκανε το 2-0.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Πανναξιακός έχασε ευκαιρία να μειώσει, με τον Πολυκρέτη να σουτάρει από τα δεξιά αλλά ο Τσουκαλάς έδιωξε με γροθιές.

Η Θύελλα βρήκε και τρίτο γκολ στο 66'. Ο Παπαλεξόπουλος βρήκε ωραία τον Κενδριστάκη από τα δεξιά, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Ποθητό και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

THYELLA PANNAXIAKOS2

Διαιτητής: Κουζούμης | Βοηθοί: Νάκκας - Πεγιός

Θύελλα Καμαρίου (Τσάμογλου): Τσουκαλάς, Αχμετάι, Μπιρμπίλι, Μαντούσης, Καστράτι, Κενδριστάκης, Σιμιτσής, Μαναριώτης (63' Εσκίογλου), Νικλιτσιώτης (63' λ. τρ. Παπαλεξόπουλος), Χάλαρης (82' Φέκας), Λούκας (71' Φίλων)

Πανναξιακός (Μοστράτος): Βακαλόπουλος, Παπαδόπουλος (69' Βαθρακοκοίλης Γ.), Αργυρός, Σέμε (69' Φράγκου), Δεμερτζής, Πολυκρέτης (87' Παντελαίος), Πίντο, Βαθρακοκοίλης Ν. (22' Ποθητός), Τραγούδας, Τσουρής, Ορφανός (46' Γιαννακόπουλος)

Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares