Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2012 00:14

Συνεχίζει με Καντζέλη καπετάνιο η Θύελλα.

KANTZELHS STH NAXO

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγα λεπτά οι συναντήσεις του προπονητή της Θύελλας, που έγιναν αρχικά το μεσημέρι με τους παίχτες της ομάδας και συνεχίστηκαν αργά το απόγευμα με το Διοικητικό Συμβούλιο.

8IRA LYGNOY EKOΤο θέμα των συναντήσεων τι άλλο από την δήλωση της παραίτησης Καντζέλη, η οποία είχε κατατεθεί προ δύο ημερών από τον προπονητή της Θύελλας στα χέρια της Διοίκησης.

Στη Θύελλα, που ως γνωστόν λειτουργεί σαν οικογένεια τα τελευταία χρόνια, έτσι χειρίστηκαν και αυτό το θέμα του Αντώνη Καντζέλη και κατόπιν πολλών συζητήσεων και διευκρινιστικών συναντήσεων, μπήκαν τα πράγματα στην θέση τους και πάρθηκε η απόφαση με σύμφωνες όλες της πλευρές, στο τιμόνι της ομάδας να παραμείνει ο «Καπετάνιος» της Αντώνης Καντζέλης, πράγμα άλλωστε που κάνει με επιτυχία τα τελευταία (4) χρόνια που έχει επαναδραστηριοποιηθεί η Θύελλα.

Να μην ξεχνάμε ότι το όνομα Αντώνης Καντζέλης, είναι συνυφασμένο με την ιστορία της ομάδας, την οποία εκτός από τα τελευταία (4) χρόνια, έχει υπηρετήσει σαν THIRA-PIPIS-SOUVLAKIπαίχτης και σαν προπονητής τις δεκαετίες 80-90.

Χαρακτηριστική ήταν  η ικανοποίηση όλων στο Καμάρι για την ευτυχή κατάληξη που είχε το θέμα, με την Γεν. Γραμματέα του Θηραϊκού σωματείου Άννα Λιγνού να τονίζει σε δηλώσεις της στο sportcyclades.gr τα παρακάτω:

«Είμαστε όλοι πολύ ικανοποιημένοι για την παραμονή του Αντώνη Καντζέλη και θα πρέπει να σας πω ότι, ποτέ πραγματικά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι, ο προπονητής που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα του με την ιστορία της ομάδας θα έφευγε έτσι απλά από την Θύελλα. Έχουμε μάθει να είμαστε και να λειτουργούμε σαν μια οικογένεια και έτσι θα συνεχίσουμε. Όλοι μαζί ενεργοποιήσαμε ξανά την ομάδα και όλοι μαζί θα αποχωρούσαμε, όταν αυτό χρειαστεί. Είμαι υπερήφανη για τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα τα παιδιά της ομάδας, που τα θεωρώ και δικά μου παιδιά, καθώς τις τελευταίες μέρες έδειξαν με τον τρόπο τους τον σεβασμό που τρέφουν για το πρόσωπο του Κυρίου Καντζέλη. Πιστεύω ακράδαντα ότι η Θύελλα βγήκε πιο δυνατή από αυτή την περιπέτεια, πράγμα που θα φανεί σύντομα σε όλους τους τομείς».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares