Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2012 20:44

Πανθηραϊκός-Λάβα Εμπορείου "Pre-Game"‏.

PANIGIRISMOI ME TRAGAIA

Για την 4η αγωνιστική του τρίτου ομίλου για το πρωτάθλημα Κυκλάδων, ο Πανθηραϊκός και η Λάβα Εμπορείου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 3/11/12 και ώρα 18:30 στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου.

Ο τυπικά γηπεδούχος Πανθηραϊκός, μετά την εκτός έδρας νίκη του την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στην Ίο, θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης προκειμένου να διατηρηθεί σε τροχιά κορυφής.

Στην προσπάθεια αυτή, ο προπονητής της ομάδας κ.Κωνσταντόπουλος, θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Νομικού, Ρενιέρη, Κλουβάτου, Δαμίγου και Κολιούση.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Εμπορείου, μετά την εντός έδρας ήττα την περασμένη εβδομάδα από τον Αστέρα Τραγαίας, θέλει τους βαθμούς ώστε να ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Ο προπονητής της ομάδας κ.Πίττας, δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Σιγάλα και Ζαμπέλη. 

Οι δύο ομάδες όπως είναι λογικό έχουν αναμετρηθεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Ωστόσο τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Πανθηραϊκού αγωνιζόταν στην Α' κατηγορία Κυκλάδων, ενώ αυτή της Λάβας στη Β΄. Έτσι οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες σε επίσημο παιχνίδι για τελευταία φορά τη ποδοσφαιρική σεζόν 2009-2010.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Πανθηραϊκός (του οποίου προπονητής ήταν ο κ.Πίττας) είχε επικρατήσει με σκορ 1-6, ενώ στη ρεβανς η Λάβα έκανε την έκπληξη και επικράτησε του Πανθηραϊκού με σκορ 0-1.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares