Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 18:43

Για 4η φορά στις ''Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ'' ο Παμμηλιακός

Αναπόσπαστο μέλος του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ αποτελεί πλέον ο Παμμηλιακός που επιλέχθηκε να συμμετάσχει για 4η συνεχόμενη φορά.

Πρόκειται για εξαιρετική επιβεβαίωση της καλής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα του συλλόγου, όπου συμμετάσχουν δεκάδες αθλητές της Μήλου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Η επιβράβευση και η επιβεβαίωση της συγκροτημένης δουλειάς που γίνεται στην ακαδημία μας πιστοποιείται με την επιλογή για 4η συνεχόμενη φορά του Παμμηλιακού Α.Σ. προκειμένου να συμμετάσχει στο πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ο Παμμηλιακός είναι από τις λίγες ακαδημίες της χώρας που συμμετάσχουν ανελλιπώς στο πρόγραμμα από την σύσταση του.

Οι «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ» αποτελούν ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας για τα ελληνικά δεδομένα που στοχεύει στο να εμφυσήσει στα παιδιά τις αρχές που θα ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή, είτε γίνουν αθλητές, είτε παραμείνουν απλοί «φίλοι» του αθλητισμού.

Το πρόγραμμα βρίσκεται στο πλευρό πολλών χιλιάδων γονέων και κηδεμόνων με την επιστημονική του ομάδα και τους προσφέρει εκπαίδευση και καθοδήγηση στους τομείς της παιδικής ψυχολογίας, της διατροφής, της παιδιατρικής και της φυσιοθεραπείας.

Σε όλους τους αθλητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα παρέχεται ασφαλιστική κάλυψη .

Όλες οι ακαδημίες λαμβάνουν σε ετήσια βάση αθλητικό εξοπλισμό που σκοπό έχει να καλύψει βασικές τους ανάγκες και να βελτιώσει τις προδιαγραφές των προπονήσεων του.

Μέσω του προγράμματος, ενισχύετε συνεχώς η τεχνική κατάρτιση των προπονητών των ακαδημιών του με την υλοποίηση διαδικτυακών εκπαιδευτικών δράσεων.

Η βασική κατευθυντήρια γραμμή του προγράμματος είναι η συνεχής και διαδραστική εκπαίδευση των προπονητών, των παιδιών και των γονέων των ακαδημιών με σκοπό:

  • Να αναδείξει την εκπαιδευτική και ψυχαγωγική πλευρά του αθλητισμού.
  • Να ενισχύσει τις αξίες του αθλητισμού.
  • Να δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των συμμετεχόντων σωματείων.
  • Να βελτιώσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών των σωματείων.

Οι άξονες του προγράμματος:

  • Επιστημονική υποστήριξη
  • Προπονητική υποστήριξη
  • Ασφάλεια και ιατρική περίθαλψη
  • Αθλητικός Εξοπλισμός

Η πρόσκληση:

Αγαπητέ/ή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ακαδημία σας είναι μία από αυτές που εντάσσονται άμεσα στον 4ο κύκλο του προγράμματος ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ ο οποίος θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2026.

Κατόπιν αξιολόγησης εκατοντάδων αξιόλογων ακαδημιών από όλη τη χώρα, λαμβάνοντας υπόψη κριτήρια όπως την ασφάλεια και τη υγιεινή των εγκαταστάσεων της, το επίπεδο των προπονητών της αλλά και των προπονητικών μονάδων της, τις υποστηρικτικές υποδομές της, τον τρόπο λειτουργίας της αλλά και τη φιλοσοφία της, είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιλογή της ακαδημίας σας.

Οι ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας για τα ελληνικά δεδομένα που στοχεύει να εμφυσήσει στα παιδιά τις αρχές που θα ακολουθήσουν σε όλη τους τη ζωή, είτε γίνουν αθλητές, είτε παραμείνουν απλοί «φίλοι» του αθλητισμού.

Οι πυλώνες του περιλαμβάνουν ασφαλιστική κάλυψη όλων των αθλητών έως 15 ετών των συμμετεχόντων ακαδημιών, την παροχή αθλητικού υλικού, την ολιστική προπονητική εκπαίδευση αθλητών, προπονητών και γονέων/κηδεμόνων, την γνωριμία και διάδραση των παιδιών με πολύ σημαντικούς αθλητές, τη συμμετοχή τους σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις κ.α.

Στις επόμενες ημέρες θα λάβετε email με αναλυτική περιγραφή και χρονοδιάγραμμα όλων των παραπάνω καθώς και με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να επικυρωθεί η ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών.

Σας καλωσορίζουμε και πάλι στην κοινότητα των ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΟΠΑΠ και ανυπομονούμε να θέσουμε το πρόγραμμα στις υπηρεσίες και τις προτεραιότητες σας.

Συγχαρητήρια!

Με εκτίμηση

Ομάδα Εταιρικής Υπευθυνότητας ΟΠΑΠ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares