Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 08:48

Μιχάλης Σάλεπης: Ιδανικές οι συνθήκες στον Παμμηλιακό

Έχοντας το απόλυτο τέσσερα στα τέσσερα ο Παμμηλιακός πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και όλα δείχνουν ότι θα είναι μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Με την προσθήκη ποιοτικών ποδοσφαιριστών και φυσικά την παρουσία των Μηλιών που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της ανδρικής ομάδας, ο προπονητής Μιχάλης Σαλέπης έχει καταφέρει να συγκροτήσει ένα δυνατό σύνολο.

Μιλώντας στο sportcyclades.gr ο νεαρός Θεσσαλονικιός τεχνικός, τόνισε την σημαντική συνδρομή της διοίκησης στην φετινή εξαιρετική παρουσία της ομάδας, αλλά και τους στόχους που δεν είναι άλλοι από την πρόκριση στις τελικές φάσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Διαβάστε τι είπε:

«Η ομάδα θα μπει αήττητη στο νέο έτος και αυτό μας χαροποιεί όλους. Ο πρόεδρος, Μιχάλης Βαμβακάρης και το ΔΣ έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν τις ιδανικές συνθήκες για την ομάδα του Παμμηλιακου και έτσι, σημειώνουμε σταδιακή πρόοδο σε όλα τα επίπεδα. Οι ποδοσφαιριστές μας απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο και τα αποδυτήριά μας εκπέμπουν υγεία. Στόχος μας για τη νέα χρονιά είναι να συνεχίσουμε τη δυναμική πορεία, να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να προκριθούμε στις επόμενες φάσεις του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου».

εικόνα Viber 2023 12 02 21 30 06 793

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares