Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012 00:36

Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς.

tragaia-filoti 2012 pro

Ισόπαλο 1-1 έλειξε τελικά το ντέρμπι της Νάξου, σε ένα ματς που κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος., ο Αστέρας Τραγαίας και ο Α.Μ.Σ Φιλωτίου μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς.

Ο αγώνας.

NAXOS BARCODE STRATOURIS MIKROΣτο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες ξεκίνησαν μουδιασμένα, προσέχοντας περισσότερο την αμυντική τους λειτουργία και έχοντας ως κύριο μέλημα το ''0'' παθητικό.

(1-0) Μάλιστα η πρώτη σημαντική στιγμή στο παιχνίδι ήταν το 0-1 του Φιλωτίου και ήρθε στο 33ο λεπτό της συνάντησης, με τον Βουτσίνο να κάνει ένα τραγικό λάθος στο κέντρο της άμυνας και τονNAXOS Katsonis 200x100 Κοττάκη να κλέβει έξυπνα και αφού άλλαξε με τον Ευριπιώτη πολύ όμορφα την μπάλα μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος στρώνει στον επερχόμενο Ντάσιο, ο οποίος με εξαιρετικό τελείωμα έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Φιλωτίου.

Το Φιλώτι στη συνέχεια πίεσε για 2ο γκολ, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Polja και κάπως έτσι τελείωσε το 1ο ημίχρονο.

NAXOS SOULATSO MIKROΣτο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχος Τραγαία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι ψάχνοντας από νωρίς το γκολ της ισοφάρησης, έχοντας μάλιστα την πρώτη καλή φάση στο 53΄ με τον Αγγελή, ο οποίος εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Πολυκρέτη και να περνά άουτ.

Ο ίδιος παίχτης ξαναχτύπησε το καμπανάκι στο 63΄ σουτάροντας έξω από την μεγάλη περιοχή και η μπάλα να φεύγει και πάλι μόλις άουτ.

(1-1) Και φτάνουμε 76΄ όπου οι προσπάθειες του Αστέρα καρποφορούν, όταν ο Δεδρινός βγάζει πάσα «ξυράφι»NAXOS XENAKHS MIKRO στον Πολυκρέτη και εκείνος με ένα εξαιρετικό πλασέ δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1 για την Τραγαία.

Η συνέχεια βρήκε της δύο ομάδες να βολεύονται με το 1-1 και να παίζουν πού συντηρητικά χωρίς να συμβεί κάτι συγκλονιστικό μέχρι το σφύριγμα της λήξης από τον κύριο Μενδρινό.

Συνθέσεις:

Αστέρας Τραγαίας (Βλησίδης): Polja, Καπαρέλης, Αλιμπέρτης, Βουτσίνος, Λυμπερτάς, Δεδρινός, Αγγελής (Ονάσογλου), Πολυκρέτης, Μαιτός, Κατσούλης, Μαρούλης.

Ψαρρός, Δρύλλης, Βερύκοκκος, Τουλούπης, Επταήμερος.

Α.Μ.Σ. Φιλωτίου (Βασαλάκης): Πολυκρέτης, Κρασσάς, Τσάφος, Ψαρράς, Μουστάκης Α., Κρητικός, Ξενάκης(Στρατούρης), Βασαλάκης, Ευριπιώτης, Ντάσιος(Μουστάκης Δ.), Κοττάκης.

Βασιλάκης, Κατζιλιέρης, Μουστάκης Ν., Προμπονάς, Λιόφαγος.

Διαιτητές: ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ Λ., ΔΕΣΥΠΡΗΣ Ν., ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ Ι.

DSCN2168DSCN2169DSCN2170DSCN2171DSCN2173DSCN2175DSCN2178DSCN2179

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares