Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 18:02

Πρώτη νίκη για την Ίο [photos].

IOS-LAVA 2012

Παιχνιδι με πολλα γκολ αλλα λιγο θεαμα ειχαμε στο γηπεδο της ΙΟΥ, καθως ο δυνατος αερας δεν αφηνε τους παικτες και των δυο ομαδων να παιξουν ποδοσφαιρο.

Η ομαδα της Ιου ελεγχε το παιχνιδι στην μεγαλητερη διαρκεια του παιχνιδιου και ολα εδειχναν οτι θα παρει καπως ευκολα την πρωτη της νικη στο φετινο πρωταθλημα, στο τελος η ομαδα της Λαβας εκμεταλεβομενη τον δυνατο αερα προσπαθησε να μπει ξανα στο ματς, κανοντας σουτ με καθε ευκαιρια που της δυνοτανε, με αποτελεσμα να ευστοχησει σε δυο απο αυτα, πετυχαινοντας δυο τερματα.

Το φλας του αγώνα.

Η ομαδα της Ιου μπηκε δυνατα στο παιχνιδι και στο 7΄ ειχε ενα σουτ με τον Δαμβακαρη Ν. που περασε λιγο αουτ.

Στο 13΄ ο ιδιος παικτης βρεθηκε τετ α τετ με των τερματοφυλακα αλλα υποδειχτηκε σε θεση οφ σαιτ.

Στο 18΄ εκτελεστηκε κορνερ απο τα δεξια ο Κωνστας Χ. επιασε σουτ μεσα απο την περιοχη αλλα μπλοκαρε ο τερματοφυλακας.

Στο 27΄ κορνερ απο δεξια με των Δαμβακαρη ο Καρρας πεταχτηκε στην πορεια της μπαλας επιασε την κεφαλια και παλι ο Κατσιπης Μ. στην σωστη θεση μπλοκαρε την μπαλα.

Στο 30΄ μια φαση διαρκειας στα καρε της Λαβας, ο Καλαθας Κ, περασε απο δεξια 2 παικτες αλλα την τελευταια στιγμη μεσα στην περιοχη κοπηκε σε κορνερ. Στην εκτελεση ο Κωνστας Χ, επιασε σουτ μεσα απο την περιοχη και παλι ο Κατσιπης Μ, σε καλη θεση μπλοκαρε.

(1-0) Στο 36΄ ειχαμε το γκολ για την Ιο, όταν ο Μπατσαλης Α. με τον Κωνστα Χ, συνεργαστηκαν αψογα με τον τελευταιο να γινεται αποδεκτης της μπαλας μεσα στην μικρη περιοχη και να πλασαρει κανοντας το 1-0 για την ομαδα της Ιου.

Η Λαβα βγηκε μπροστα και στο 39΄ ειχε την πρωτη της κλασικη ευκαιρια, όταν ο Βαλβης Ι εκτελεσε φαουλ απο τα πλαγια, μεσα απο την μικρη περιοχη πεταχτηκε ο Βαλβης Μ., και με κεφαλια εστειλε την μπαλα να περασει διπλα απο το αριστερο δοκαρι του Βολικακη Κ.

Η τελευταια φαση του ημιχρονου ανηκει στην ομαδα της Ιου, οπου υστερα απο εκτελεση φαουλ ο Δαμβακαρης Ν. μεσα απο την περιοχη σουταρε και απεκρουσε ο Κατσιπης Μ, στην επιστροφη ο Καλαθας Κ., επιασε σουτ που αποκρουστηκε απο τα σωματα των αμυνομενων και παλι ο Μπατσαλης Α, απο το υψος του πεναλτι επιασε γυριστο σουτ για να αναγκασει τον Κατσιπη Μ να αποκρουσει σε κορνερ.

Στο δευτερο ημιχρονο η Λαβα μπηκε δυνατα και με συνεχομενα σουτ αφου ειχε και ευνοηκο τον αερα προσπαθησε να παραβιασει την εστια του Βολικακη Κ.

Στο 50΄ ενα σουτ του Βαλβη Ι. εξω απο την περιοχη περασε λιγο αουτ.

Τρια λεπτα μετα αλλο ενα σουτ απο τον Δροσσο Α περναει πολυ κοντα στο δεξι δοκαρι του Βολικακη Κ. Στο 58΄ ο Συριγος Α βρεθηκε τετ α τετ με τον Βολικακη Κ., με τον τελευταιο να αποκρουει με τα ποδια σε κορνερ.

Στο 62΄ απευθειας εκτελεση κορνερ απο τον Βαλβη Ι. απεκρουσε με γροθιες ο Βολικακης Κ.

(2-0) Και αφου η Λαβα δεν μπορουσε να βαλει γκολ η Ιος εκμεταλευτικε την αντεπηθεση και πετυχε και δευτερο γκολ. Στο 67΄ ο Δαμβακαρης Ν., με μια καθετη μπαλια εβγαλε μονο του τον Οκουτσοκου που μπηκε στην περιοχη και δεν δυσκολευτηκε απο κοντα να πλασαρει τον ΚΑΤΣΙΠΗ Μ. και να κανει το 2-0.

Το παιχνιδι ηρεμησε τελειως και εκει που περιμενανε ολοι σιγα σιγα να ληξη ξαναπηρε φωτια.

(3-0) Στο 82΄ ο Καλαθας Κ, μεσα απο την περιοχη με κεφαλια εκανε το 3-0.

(3-1) Στο επομενο λεπτο η Λαβα κερδιζει φαουλ. Το εκτελει ο Δεναξας Ι, ο Βολικακης Κ., κατω απο τον δυνατο αερα αποκρουει με ασταθεια και ο Συριγος Α., απο κοντα κανει το 3-1.

(3-2) Στην επομενη επιθεση και συγκεκριμενα στο 88΄ ο Δεναξας Ι, πιανει εναν κεραυνο εξω απο την περιοχη με αποτελεσμα η μπαλα να καρφωνεται στο δεξι γαμα του Βολικακη Κ, και να κανει το 3-2.

Ηταν ομως αργα για την ομαδα της Σαντορινης καθως στα επομενα λεπτα που απομεινανε δεν εμεινε καθολου χρονος για να απηλησει ξανα και να μπορεσει να πετηχει κατι αξιολογο.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ.

Α.Σ.ΙΟΥ: ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ Κ, ΚΑΡΡΑΣ Φ, ΒΑΛΜΑΣ Ι, ΧΑΡΟΣ Π, ΚΑΡΡΑΣ Κ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ε, ΚΑΛΑΘΑΣ Κ, ΧΑΡΟΣ Ι, ΚΩΝΣΤΑΣ Χ, ΔΑΜΒΑΚΑΡΗΣ Ν, ΜΠΑΤΣΑΛΗΣ Α, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν, ΟΚΕΤΣΟΚΟΥ, ΜΠΟΥΡΝΕΛΗΣ Σ, ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ Κ, ΜΠΑΤΣΑΛΗΣ Ι.

Α.Ο.ΛΑΒΑΣ (ΠΗΤΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ): ΚΑΤΣΙΠΗΣ Μ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ, ΔΡΟΣΟΣ Α, ΓΑΛΑΝΟΣ Μ, ΣΙΓΑΛΑΣ Λ, ΒΑΛΒΗΣ Ι, ΔΕΝΑΞΑΣ Π, ΒΑΛΒΗΣ Μ, ΣΥΡΙΓΟΣ Α, ΔΕΝΑΞΑΣ Ι, ΔΡΟΣΟΣ Α, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ρ, ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ Ζ, ΔΡΟΣΟΣ Κ, ΖΑΜΠΕΛΗΣ Γ, ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ Μ



Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Επικράτησε με τα Μάρμαρα. Σαν σε προπόνηση »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares