Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 00:03

Super League: Νέα γκέλα για τον Παναθηναϊκό και στο -3 από την κορυφή

Ο Παναθηναϊκός δεν μαθαίνει από τα λάθη του. Μετά την γκέλα κόντρα στη Λαμία στη Λεωφόρο, οι πράσινοι “πέταξαν” ακόμα δύο βαθμούς στην έδρα τους, μένοντας στο 1-1 με την Κηφισιά για την 24η αγωνιστική της Super League.

Ο Παναθηναϊκός εμφάνισε σε ακόμα ένα παιχνίδι τάσεις αυτοκτονίας. Προηγήθηκε στο σκορ, έδειξε να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι, ωστόσο έμεινε από το πουθενά με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σένκεφελντ με απευθείας κόκκινη κάρτα, δίνοντας την ευκαιρία στην Κηφισιά να βγει μπροστά, βρίσκοντας την ισοφάριση με αυτογκόλ του Αράο.

Οι πράσινοι πάλεψαν για το γκολ της νίκης με δέκα παίκτες, ωστόσο περισσότερο κινδύνεψαν με δεύτερο γκολ παρά απείλησαν την εστία της Κηφισιάς.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι η απόδοση του Παναθηναϊκού ήταν αρκετά κακή, με πολλά λάθη, τα οποία πλήρωσε και πάλι, αφού συνολικά έχει αφήσει τέσσερις βαθμούς στη Λεωφόρο κόντρα σε Λαμία και Κηφισιά.

Κάπως έτσι, οι πράσινοι βρέθηκαν στο -3 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη μάχη του τίτλου, λίγο πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Η ισοπαλία ίσως και να… ευχαριστεί το τριφύλλι, καθώς στα τελευταία λεπτά ο Λοντίγκιν και ο Ούγκο έσωσαν τους πράσινους από ένα δεύτερο γκολ και την ήττα.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares