Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 14:17

«Λύγισε» στο φινάλε η ΑΕ Μυκόνου

Η ΑΕ Μυκόνου στεκόταν όρθια απέναντι στον Παναργειακό μέχρι το 89' όταν οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και έφυγαν με τη νίκη (0-1) από τη Μύκονο για την 25η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στο ματς και είχαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ από τα πρώτα λεπτά. Στο 3' ο Μουρίκης δέχτηκε τη σέντρα του Ζγκούρι αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 21' ο Πινέιρο έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά.

Ο Παναργειακός απάντησε στο 24' με το σουτ του Τσούτση από μακρινή απόσταση, με τον Διαμαντή να αποκρούει εντυπωσιακά. Στο 28' μετά από εκτέλεση φάουλ του Πινέιρο, ο Πάγια έκανε από κοντά την προβολή αλλά ο Καραργύρης έσωσε πάνω στη γραμμή.

Στην έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 49', η Μύκονος έχασε τεράστια ευκαιρία για γκολ, με τον Κατσούληνα σεντράρει για τον Πινέιρο ο οποίος με κεφαλιά επιχείρησε να σκοράρει αλλά ο Καραργύρης έσωσε ξανά την ομάδα του.

Στο 52' ο Τράκας έκανε το μακρινό σουτ αλλά ο Καραργύρης μπλόκαρε την μπάλα. Στο 53' ο Παναργειακός έχασε με τη σειρά του μεγάλη ευκαιρία για το προβάδισμα, με τον Ηλιόπουλο να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από την μικρή περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν στο φινάλε καθώς στο 89' ο Κάτσι με κεφαλιά νίκησε τον Διαμαντή σκόραρε και έδωσε τη νίκη στον Παναργειακό.

ΑΕ Μυκόνου: Διαμαντής, Ράγια, Κατσούλης, Σγούρι, Μουρίκι, Σπυρόπουλος (84' Καλογεράς), Πινέιρο, Παπαδόπουλος, Ιωσηφίδης, Αρκουδας, Πάγια (73' Τράκας)

Παναργειακός: Καραργύρης, Παναγιώτου, Καρέλης, Αμπντέλ (47' Καπετανάκης) Ροκάι, Τσιώλης (83' Τσιράκης), Μαρίνης (60' Κάνι), Μάρτινς (83' Κατσής), Ηλιόπουλος, Τσούτσης, Πρίκας

Παρακολουθήστε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares