Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2012 22:10

Μόνο νίκη...

AO SYROY-ANDRIAKOS 660

Ο Α.Ο. Σύρου θα αντιμετωπίσει αύριο (Σαββάτο 8/12) τον Α.Ο. Υδρούσας στο Δημοτικό γήπεδο Ερμούπολης στο ματς της 9ης Αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του Α΄ Τοπικού Κυκλάδων που ολοκληρώνει της υποχρεώσεις τον δυο ομάδων για το 2012.

Η ομάδα της Σύρου μετά την απόφαση της ΕΠΣ για το ματς με την Α.Ε. Στενής Τήνου (χαμένη ένσταση) δεν έχει πλέον περιθώρια για απώλειες και το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλει να πάρει να εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι και το ντέρμπι στη Μύκονο και ελπίζοντας σε στραβοπάτημα των πρωτοπορών.

Από την άλλη η ομάδα της Υδρούσας είναι πλέον εμφανές ότι δεν είναι η ομάδα που μπορεί να κόψει βαθμούς από τους γηπεδούχους.

Στόχος της ομάδος είναι η καλή εμφάνιση   και η αξιοπρεπέστατη εικόνα σε σχέση με το πρώτο ματς που όλοι θυμόμαστε ότι έληξε με 1-12 υπέρ του Α.Ο. Σύρου δείχνοντας την εμφανή διάφορα δυναμικότητας των δυο ομάδων.

Στα αγωνιστικά ο Α.Ο.Σύρου δεν έχει κάποιο τραυματισμό και η μονή απώλεια είναι του τιμωρημένου Choyroyma από το ματς με την Μύκονο.

Επίσης ο κ. Πελέκης θα παρακολουθήσει από τις εξέδρες, καθώς εκτίει την ποινή των 30 ημερολογιακών ημερών που του είχε επιβληθεί από το ματς με τον Α.Ο Μυκόνου.

Το ματς θα αρχίσει αύριο στις 09.30 και διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Μαραγκός με βοηθούς τους κ.Γρυπάρη και κ.Λούβαρη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares