Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2012 22:24

Και τώρα ο Α.Ο Σερίφου.

AJAX AGKALIA PAIXTES

Έτοιμος για την 8η νίκη σε 9 παιχνίδια είναι ο Ajax Σύρου που την Δευτέρα το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει στην τελευταία αγωνιστική για το 2012 τον Α.Ο.Σερίφου στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του Β’ομιλου για το Α’ Τοπικό των Κυκλάδων.

Syros raouzaiosΗ ομάδα του Μάκη Πούλου θέλει να κλίσει το 2012 με μια νίκη απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη ομάδα της Σερίφου, ώστε να έχει το μυαλό της μόνο τα δύσκολα ματς που ακλουθούν με Α.Ο.Πάγου, Α.Ο. Πάρου και Παμμηλιακό τη νέα χρονιά.

Η ομάδα της Σύρου προέρχεται από την δύσκολη αλλά πολύ μεγάλη νίκη στην Πάρο (2-3) με αντίπαλο τον ΑΜΕΣ Νηρέα με 2-3 και έχει αρκετά μεγάλη αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας.

Από την άλλη ο ΑΟ Σερίφου παραμένει με έναν βαθμό στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και πάει στο συγκεκριμένο ματς για μια καλή και αξιοπρεπέστατη εμφάνιση.

Στα αγωνιστικά ο Αjax Σύρου δεν αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τραυματισμού το μόνο αρνητικό είναι οι ελάχιστες προπονήσεις που έκαναν οι παίχτες του Άγιαξ λόγο της κακοκαιρίας και της τοπικής εορτής στο νησί της Σύρου.

Στα αξιοπερίεργα συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι την Πέμπτη, ενώ η ομάδα πήγε κανονικά στην προπόνηση βρήκε λουκέτο στην πόρτα του γηπέδου.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει την Δευτέρα στις 15.00 με διαιτητή της αναμέτρησης τον κ. Μενδρινό, με βοηθούς τους κ. Νομικό, και κ. Μουτάφη.

Δείτε τα γκολ από τον αγώνα του 1ου γύρου.


Φασεις & γκολ απο ΑΟ Σερίφου - Αγιαξ Σύρου από sportcyclades

Δηλώσεις από το ματς του 1ου γύρου.


Δηλώσεις μετα τον αγωνα ΑΟ Σερίφου - Αγιαξ Σύρου... από sportcyclades



Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Λευκή ισοπαλία στη Νάξο. Μόνο νίκη... »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares