Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012 11:00

Εύκολα με Ίο και 3η θέση.

ASTERAS-THIELLA EISODOS 2012

Εύκολη νίκη για τον Αστέρα Τραγαίας, ο οποίος κατέβαλε εύκολα τον ΑΣ Ίου με 4-1 και εκμεταλλευόμενους την ισοπαλία της Αναγέννησης «σκαρφάλωσε» στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

NAXOS Katsonis 200x100Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Ίου παρατάχθηκε στο γήπεδο με νεαρούς παίχτες (Εφηβικό – Ανδρικό), ενώ και από την πλευρά της Τραγαίας ήταν μια καλή ευκαιρία για να πάρουν λεπτά συμμετοχής όσοι παίχτες δεν είχαν την ευκαιρία μέχρι σήμερα.

Ο Φρατζέσκος άνοιξε το σκορ μόλις στο 5΄. Στο 15΄ ο Επταήμερος διπλασιάζει τα τέρματα για την Τραγαία. Στο 31΄ο Φρατζέσκος διπλασιάζει τα προσωπικά του Τέρματα και κάνει το 3-0 που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47΄ο Πολύδωρας μειώνει για τον ΑΣ Ίου σε 3-1. Το τελικό 4-1 κάνει ο έμπειρος Αλιμπερτης στο 51΄.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Τραγαίας: Polja, Τουλουπης, Ψαρρος, Παραρας, Μαϊτος, Επταημερος, Πολυκρετης (Δρυλλης Ε.), Μαρουλης (Δρυλλης Ν.), Αλιμπερτης (Βουτσινος), Καπαρελης, Φρατζεσκος.

Α.Σ Ίου: Μπουζαλακος Σ., Γιαννοπουλος, Νικηφορος, Κωστοπουλος, Λουβαρης (Καραπουλιος), Αθανασιου, Πολυδωρας, Μπουζαλακος Ν. (Μπουρνελης Ι.), Μπουρνελης Σ., Κωστοπουλος Ν., Μονογυιος (Πιατης).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares