Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012 15:53

Νέοι: Νικητής στο Ντέρμπι με Φιλώτι ο ΠΑΣ Νάξου.

FILOTI-PAS NEOI

Ένα πολύ καλό παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Αγερσανίου, όπου ΑΜΣ Φιλωτίου και ΠΑΣ Νάξου αναμετρήθηκαν χθες για το Πρωτάθλημα Νέων.

NAXOS Katsonis 200x100Το παιχνίδι είχε ως τελικό νικητή την ομάδα του ΠΑΣ Νάξου, η οποία ήταν καλύτερη, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και με κορυφαίους τους Σκιαδά και Ρώτα πήρε τη νίκη με 0-2.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχος ομάδα του Φιλωτίου έδειξε ότι διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο και προσπάθησε περισσότερο να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις, πράγμα που όμως δεν της βγήκε.

Ο αγώνας.

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρώτη σημαντική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Καλαβρό μόλις στο 2ο λεπτό να μην καταφέρνει να νικήσει τον Χίκα.

Οι φιλοξενούμενοι απαντούν άμεσα με τον Σκιαδά και τον Ρώτα να μην καταφέρνουν να ανοίξουν το σκορ.

Στο 13ο και στο 14ο λεπτό είχαμε από μια ευκαιρία για την κάθε ομάδα, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα καλό σουτ του Μαράκη το οποίο εξουδετέρωσε ο Χίκα και ο Σκιαδάς στην αμέσως επόμενη φάση σουτάρει και ο Βασιλάκης λέει όχι.
Και φτάνουμε στο 25΄με τον Βασιλάκη Π. να χάνει την ευκαιρία του 1ου ημιχρόνου, όταν από βολέ του τερματοφύλακα βγαίνει σε πολύ πλεονεκτική θέση και με κεφαλιά προσπαθεί να νικήσει τον Χίκα, με τον τελευταίο να αποκρούει και πάλι.

Στο 26΄ ο ΠΑΣ κερδίζει ένα κόρνερ αλλά η κεφαλιά του Μαράβα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Βασιλάκη.
Ο Αδελφουλάκος στο 30΄ στην τελευταία ουσιαστικά φάση που έγινε στο πρώτο ημίχρονο έχασε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να κάνει το 0-1, όταν με κενό τέρμα έστειλε την μπάλα σύριζα άουτ από το δοκάρι.
(0-1) Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Νάξου μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Ρώτας με ωραία προσωπική ενέργεια πέρασε δύο αμυντικούς και πάσαρε στον Σκιαδά, με τον τελευταίο να βγαίνει φάτσα με το τέρμα και με ωραίο πλασέ να κάνει το 0-1.

Καθώς τα λεπτά περνούσαν βλέπαμε τις δύο ομάδες να δίνουν δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου. Στο 60΄η ο ΠΑΣ Νάξου σημειώνει το 2ο του δοκάρι στο ματς με τον Φλεριανό μετά από σουτ εντός περιοχής.

(0-2) Και φτάνουμε στο 64΄, όπου ο Ρώτας με ένα πολύ όμορφο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε και το τελικό σκορ 0-2.

ΑΜΣ Φιλωτίου: Βασιλάκης Μ. Μουστάκης Γ. Δέτσης (Μουστάκης Ε. 41΄), Μουστάκης Γ. Βασιλάκης, Καλαβρός, Κρασσάς, Μαράκης (Μανιός 75΄), Βασιλάκης Π. Μανιός, Μουστάκης Π.
ΠΑΣ Νάξου: Χίκα, Μπάκαλος (Βερύκοκκος 56΄), Μαραβάς, Κλουβάτος, Μαράκης, Ρώτας, Φλεριανός (Ζακο 67’), Ψαρρός, Κορρές (Ματακιας 52΄), Σκιαδάς, Αδελφουλάκος.

Διαιτητής: Φίλιππας Βαν Άακεν

FILOTI-PAS NEOI 1FILOTI-PAS NEOI 2FILOTI-PAS NEOI 3FILOTI-PAS NEOI 4

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares