Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012 22:36

Τη ΛΑΒ«ωσε» εκεί που πονούσε η Αναγέννηση.

AGERSANI-LAVA 660

Καταιγιστική σήμερα η Αναγέννηση Νάξου που επιβλήθηκε σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου της Λάβας Εμπορείου με το ευρύ 5-1 και συγκατοικεί πλέον στην 3η θέση του βαθμολογικού πινάκα με τον Αστέρα Τραγαίας.

NAXOS Katsonis 200x100Η ομάδα του Γιώργου Φακίνου δεν άφησε πολλά περιθώρια στην Λάβα πράγμα που ήταν εμφανές μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η Αναγέννηση ήταν καλύτερη σε όλες τις γραμμές και πολύ αποτελεσματική στηνNAXOS STAMPA PAPANIKOLAOU επίθεση, πράγμα που της έδωσε τελικά και τη νίκη.

Από την άλλη πλευρά οι Σαντορινιοί της Λάβας προσπάθησαν να αμυνθούν και να χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση, κάτι όμως που δεν τους βγήκε μέσα στο παιχνίδι. Μάλιστα οι παίχτες του Δημήτρη Πήττα στην επανάληψη ισορρόπησαν κάπως το ματς, αλλά η ανωτερότητα του αντιπάλου δεν τους άφησε να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από το παιχνίδι.

Τα γκολ

Στο 16΄λεπτό ο Φακίνος εκτέλεσε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Μπελέκου να πασάρει με το κεφάλι στον Παπακωσταντή και ο τελευταίος με όμορφο πλασέ να κάνει το 1-0.

Στο 19΄ ο Βαλβης ανατρέπει τον Λίκα μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο κύριος Σουλτάνης καταλογίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 2-0.

Στο 26΄ο Φακίνος με ένα μονοκόμματο σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ 3-0.  

Στο 36΄ο Δρόσος με διαγώνιο σουτ από αριστερά μέσα από την μεγάλη περιοχή νίκησε το Λαγογιάννη και μείωσε σε 3-1.

Στο 71΄ ο Λαγογιάννης Ν. έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, όταν έπειτα από μια κάθετη μπαλιά του Λίκα πλάσαρε τον Γαλανό, κάνοντας το 4-1.

Στο 85΄ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Δεγαίτας Γ .με τον Φακίνο να εκτελεί πλάγιο άουτ και εκείνος με κεφάλια διαμόρφωσε το τελικό 5-1.NAXOS koytelieris MARKETS

Συνθέσεις:

Αναγέννηση Νάξου (Φακίνος) : Λαγογιαννης, Δεγαιτας, Λαγογιαννης Ν., Φακινος, Τρακος, Κουτελιερης Ε. ©, Λικα, Σεμε (60΄Κουτελιερης Φ.), Μπακαλος (75΄Δεγαιτας Γ.), Μπελεγκου, Παπακωσταντης (46΄Γρατσιας).

Λάβα Εμπορείου (Πήττας) :Γαλανος, Αγγελοπουλος, Πρεκας (67΄Λεβρος λ.τ), Ζαμπελης, Δεναξας Ι., Δεναξας Ζ., Βαλβης©, Δροσος, Βεγγος (30΄Διαμαντοπουλος), Συριγος, Δροσος Α.

NAXOS FAKINOS NAXOS DEGAITAS

AGERSANI-LAVA 1AGERSANI-LAVA 2AGERSANI-LAVA 3AGERSANI-LAVA 4AGERSANI-LAVA 5AGERSANI-LAVA 6

THIRA VAILAS



Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares