Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012 00:04

Μοίρασαν τους βαθμούς.

ios filwti 2012 660

Ισόπαλος (2-2) έληξε χθες ο αγώνας ΑΣ Ίου – ΑΜΣ Φιλωτίου που έκλεισε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου του πρωταθλήματος.

Η δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς σε ένα ματς που δεν πρόσφερε ιδιαίτερα καλό θέαμα σε όσους το παρακολούθησαν, έχοντας σαν κύριο χαρακτηριστικό τις δυνατές μονομαχίες.

Οι ομάδα της Ίου, χωρίς να έχει ιδιαίτερα τις πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι, ήταν εύστοχη και ευτύχησε να πετύχει δύο τέρματα στο 1ο ημίχρονο του αγώνα.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και είχαν αρκετές καλές στιγμές μπροστά στην εστία του πολύ καλού χθες Βολικάκη. Η επανάληψη βρήκε το Φιλώτι να πιέζει ακόμα περισσότερο και τελικά να σκοράρει δύο φορές με τον Κρητικό (καλύτερος παίχτης στο γήπεδο) και να παίρνει τον ένα βαθμό από το παιχνίδι.NAXOS Katsonis 200x100

Τα γκολ.

(1-0) Το σκορ άνοιξε ο Μπάτσαλης στο 30΄, όταν εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Πολυκρέτη και μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

(2-0) Στο 36΄ο Okechokou εκμεταλλεύεται αδράνεια στην άμυνα του Φιλωτίου και με δυνατό πλασέ διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

(2-1) Στο 55΄το Φιλώτι μειώνει με τον Κρητικό, ο οποίος συνεργάστηκε άψογα με τον Ψαρρά Β., με τους δύο του Φιλωτίου να παίζουν το ένα-δύο μέσα στην περιοχή της Ίου και τον πρώτο να πλασάρει τον Βολικάκη.

(2-2) Ο ΑΜΣ Φιλωτίου φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 75΄, όταν ο Βασαλάκης εκτελεί ένα φάουλ περίπου από τον χώρο του κέντρου με την μπάλα να φτάνει στην περιοχή του ΑΣ Ίου και τον Κρητικό να προλαβαίνει τον γκολκίπερ στην έξοδο του και με κεφαλιά να κάνει το 2-2.

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου διαμαρτύρεται, ζητώντας πέναλτι για μια φάση στο 47΄του αγώνα όταν ο Ευριπιώτης ανατρέπεται από τον Κοσόπουλο, οριακά στη γραμμή της μεγάλης περιοχής με τον κύριο Ζαράνη που ήταν κοντά στην φάση να σφυρίζει φάουλ για τράβηγμα εκτός περιοχής. Για την συγκεκριμένη φάση, όπως και για όλο το παιχνίδι θα αναρτηθεί σχετικό βίντεο αύριο.

ΑΣ Ίου (Τσαντάνης): Βολικάκης, Κοσόπουλος, Βαλμάς, Καρράς, Δαμβακάρης, Αθανασίο, Μπάτσαλης, Καλαθάς, Μπουρνέλης, Χαράλαμπος (60΄Μονογιός), Okechokou.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Βασαλάκης): Πολυκρέτης, Μουστάκης Ν. (Λιόφαγος Γ.), Κρασσάς, Ψαρράς Σ., Προμπονάς (76΄Βασιλάκης Μ.), Κρητικός, Ξενάκης, Βασαλάκης, Ευριπιώτης, Ψαρράς Β.

ios filwti 2012

ios filwti 2012 2

THIRA VAILAS


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares