Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012 15:13

Αναγέννηση Νάξου: Η πλήρης μεταμόρφωση;

AGERSANI-LAVA 660

Την καλύτερη της παρουσία τα τελευταία χρόνια, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, πραγματοποιεί φέτος η Αναγέννηση Νάξου, η οποία μετά από εννέα (9) αγώνες βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου.

NAXOS STAMPA PAPANIKOLAOUΗ ομάδα από το Αγερσανί της Νάξου που φέτος αγωνίζεται στην ενοποιημένη Α΄ Κατηγορία Κυκλάδων (με ότι συνεπάγεται αυτό), το καλοκαίρι προχώρησε σε διοικητικές ανακατατάξεις, το αποτέλεσμα των οποίον έδωσε μια πιο οργανωμένη και πειθαρχημένη εικόνα στην ιστορική ομάδα του Αγερσανίου.

Δεν θα πρέπει βέβαια να λησμονούμε ότι, όλα αυτά μεθοδεύτηκαν και οργανώθηκαν από τον άνθρωπο που έχει αγαπήσει όσο κανέναν άλλον και έχει κρατήσει ζωντανό το σωματείο μέχρι σήμερα, που δεν είναι άλλος από τον Στέλιο Πολέμη, ο οποίος γνωρίζοντας ότι ο χειμώνας θα τον βρει εκτός Ελλάδας έκανε τις καλύτερες δυνατές κινήσεις ώστε η Αναγέννηση να μείνει σε καλά χέρια, πράγμα που όπως όλα δείχνουν κατάφερε κιόλας.

Θετικά πρόσημα

Φτάνουμε λοιπόν στη φετινή σεζόν, όπου το τιμόνι της ομάδας ανέλαβε ο Γιώργος Φακίνος, με τον τελευταίο να καταφέρνει να αλλάξει άρδην την αγωνιστική εικόνα της Αναγέννησης. Μάλιστα παίχτες και προπονητής μετά από μια σοβαρή προσπάθεια και αρκετά θετικά αποτελέσματα κατάφεραν να βάλουν θετικά πρόσημα σχεδόν σε όλα τα στατιστικά της Αναγέννησης.

Δεν θυμάμαι άλλωστε τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια η ομάδα της Νάξου να έχει φτάσει στην 9η αγωνιστική έχοντας περισσότερες νίκες ή τουλάχιστον ισοπαλίες, παρά ήττες (9 αγώνες 4 Νικ. 3 ισ. 2 Ητ.).

Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι, τα «υπέρ-κατά» τέρματα, έχουν και αυτά θετικό πρόσημο με 24 υπέρ και 22 κατά.

Τα θετικά όμως για αυτή την ομάδα τα κατέκτησαν οι ποδοσφαιριστές, καθώς «ξεκρέμασαν» από πάνω τους την ταμπέλα της απείθαρχης ομάδας και κατάφεραν να παίζουν ποδόσφαιρο με τα πόδια και όχι με το στόμα (όπως γινόταν παλαιότερα). "Εξού θα λέγαμε και τα θετικά αποτελέσματα".FILOTI-AGERSANI 2012

Φονέας

Στα παραπάνω έρχεται να προστεθεί και η σημαντικότητα των θετικών αποτελεσμάτων, καθώς η ομάδα του Γιώργου Φακίνου μετράει τρεις (3) ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, οι οποίες μάλιστα έχουν προέλθει εντός Νάξου και με ομάδες που είναι πιο ψηλά από αυτήν βαθμολογικά (Πανθηραϊκό 0-0, Αστέρα Τραγαίας 1-1, Θύελλα 3-3). Έτσι οι Αγερσανιώτες τείνουν να γίνουν οι ομάδα "Φονέας", αφού εντός έδρας έχουν κόψει σημαντικούς βαθμούς που κάλλιστα στο τέλος τα αποτελέσματα τους μπορεί να διαμορφώσουν την τελική εικόνα του 3ου ομίλου.

Όλα αυτά έφεραν και την αναγνώριση των αντιπάλων, οι οποίοι λίγο έως πολύ στις δηλώσεις τους έχρησαν την ομάδα της Νάξου ως μια εκ των δυνατών ομάδων του πρωταθλήματος, που μπορεί να κάνει «ζημιά» στον οποιονδήποτε.

Δύσκολη συνέχειαASTERAS GOAL PAPANIKOLAOY ME TRAGAIA 2012

Όλα όσα γράψαμε θεωρούνται ως κεκτημένα για την Αναγέννηση, που κλείνει μια πολύ καλή χρονιά και πάει στην επόμενη που θα είναι γεμάτη προκλήσεις γι αυτήν.

Η δύσκολη συνέχεια και ο τρόπος που θα κλείσει η Αναγέννηση την σεζόν 2012-2013 θα μας φέρουν πάλι εδώ στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να κάνουμε τον απολογισμό και το τελικό ταμείο, συνοψίζοντας τα υπέρ και τα κατά για της Αναγέννησης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares