Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2013 12:02

Έκοψε την πίτα του ο Πανσιφναϊκός!

Η εκδήλωση που παρουσίασε η Γενική Γραμματέας του Π.Α.Σ. κ. Ευαγγελία Ατσόνιου ξεκίνησε με την ευλογία του Ηγούμενου Αρχιμανδρίτη Ιωαννίκιου Λαμπρινού (ο οποίος είναι ηγούμενος της Μονής Βρύσης στην οποία ανήκει το οικόπεδο στο οποίο φτιάχτηκε το γήπεδο του θόλου και τον οποίο τίμησε ο σύλλογος με πλακέτα).

Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Καλογήρου και αφού το κοινό είδε διαφάνειες με όλη την ιστορία του ποδοσφαίρου στη Σίφνο και το πως φτάσαμε ως εδώ το λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος κ. Ανδρέας Καλόγηρος που μίλησε κυρίως για τις ακαδημίες του Πανσιφναϊκού.

kopi-pitas-pas-2013-2

Προς το τέλος της πολύ εντυπωσιακής εκδήλωσης ο… Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στους μικρούς παίχτες των ακαδημιών και… η βραδιά έκλεισε με την κοπή της πίτας.

Αυτός που βρήκε το φλουρί πήρε ως δώρο μια φανέλα του Πανσιφναϊκού υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες τις ομάδος.

Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να αναφερθούμε και στο πολύ σημαντικό γεγονός που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στην Σίφνο που δεν είναι άλλο από τις ακαδημίες του συλλόγου. Στην χτεσινή εκδήλωση ο Πανσιφναϊκός μοίρασε στους περίπου 60 λιλιπούτιους της Ακαδημίας του Π.Α.Σ. τον ρουχισμό του.

Αναλυτικότερα για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν οι άνθρωποι του Πανσιφναϊκού Α.Σ. στο θέμα των ακαδημιών, θα αναφερθούμε σε νέο άρθρο μας.

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!


Πανσιφναϊκός κοπή πίτας 2013 2 από sportcyclades

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares