Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2013 21:23

Χωρίς νικητή το φιλικό

AOS FILIKO ME PAGO

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα του Α.Ο. Σύρου απέναντι  στον συμπολίτη του Α.Ο. Πάγου, χθες στο Δημοτικό Γήπεδο Άνω Σύρου .

Γενική εικόνα του παιχνιδιού:

Syros raouzaiosΣε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι οι δυο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο αλλά καμία δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει, με το τελικό 3-3 θεωρείται απόλυτα δίκαιο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πάγος ήταν καλύτερος και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον το ότι ο κ.Πελέκης ξεκούρασε πολλούς από τους βασικούς παίχτες λόγο του χθεσινού παιχνιδιού με τον Α.Ο. Υδρούσας για το κύπελλο. Το γεγονός αυτό βοήθησε την ομάδα του κ.Ξενικάκη και έφτασε εύκολα στο 0-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μια διαφορετική εικόνα, ο Α.Ο.Σύρου είχε την απόλυτη κατοχή της μπάλας και κατάφερε στο δεύτερο 45’ να φτάσει στην ισοφάριση με τους βασικούς παίχτες της ομάδας να αγωνίζονται.

Τα γκολ :

(0-1) Ο Χούρος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 16’ θα ανοίξει το σκορ αφού η μπάλα άλλαξε τροχιά και ξεγέλασε τον Κρητικό.

(0-2) Ο ίδιος παίχτης με εκτέλεση πέναλτι στο 33’ θα κάνει το 0-2, ύστερα από καταλογισμό του κ.Παγώνη.

(0-3) Το 0-3 θα έρθει και αυτό με εκτέλεση πέναλτι στο 37’ όταν ο άρχοντας της αναμέτρησης καταλόγισε χέρι πάνω στο Δημητρακόπουλο.... την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρούσσος και έκανε εύκολα το 0-3.

(1-3) Ο Βαβουράκης με φόρα από το κύπελλο στο 47’ θα μειώση με πλασέ μέσα από την περιοχή ύστερα από παράλληλη μπαλιά του Abdul.

(2-3) Ο Choyrouma ύστερα από νέα παράλληλη μπαλιά του Abdul θα κάνει το 2-3 στο 80’ και θα δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

(3-3) Το τελικό 3-3 θα γράψει ο Αλιφραγκής με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή, στο 88’.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Α.Ο.Σ έχασε πέναλτι με το Mubarac στο 85’.

Τέλος πολλά παράπονα έχει η ομάδα του Α.Ο. Σύρου από την διαιτησία του κ.Παγώνη, καθώς και από τους βοηθούς του κ.Βασσάλο και κ.Λουδάρο για κάποια λανθασμένα σφυρίγματα και υποδείξεις αντίστοιχα.

Α.Ο.ΣΥΡΟΥ (Πελέκης ): Κρητικός, Δημητρακόπουλος , Βλαχογιάννης , Γαβριήλ, Ρούσσος , Κόκκαλης , Μπελεγρίνης , Συριανός,Τζώρτζης, Σαγκινέτος , Πλυτάς, Βαμβακούσης, Βαβουράκης, Mubarac, Abdul, Choyrouma, Μαραγκός , Πρίντεζης, Αλιφραγκής, Νικητίδης .

Α.Ο.ΠΑΓΟΥ(Ξενικάκης ): Κουκής, Ξανθάκης, Ρούσσος Ν, Βαμβακάρης, Πάπιτσης, Νομικός, Φωτεινιάς Μ, Βαρθαλίτης , Ρούσσος Γ, Μανωλιός, Χούρος , Πελέκης, Βουτσίνος, Πάσχος, Γεράρδης , Ρηγούτσος, Σαμιωτάκης, Ρούσσος Α, Φωτεινιάς Α.

PAGOS FILIKO ME AOS

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares