Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2013 01:39

Μικτές: Ήττες με πολλά παράπονα.

PAIDES ME LESVO 2012 1

Με ήττες προχώρησαν σήμερα στο Πρωτάθλημα προεπιλογών οι μικτές μας ομάδες Νέων και Παίδων.

 

 

Νέοι: ΕΠΣ Κυκλάδων – ΕΠΣ Δωδεκανήσου

Οι Νέοι της ΕΠΣ Κυκλάδων γνώρισαν την ήττα με 3-1 από την αντίστοιχη ομάδα της Δωδεκανήσου, μια ήττα που ήρθε κυρίως από λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης Κυρίου Κουλούδη.

Πιο αναλυτικά μόλις στο 10ο λεπτό οι Νέοι μας έμειναν πίσω στο σκορ (1-0), όταν ο άρχοντας της αναμέτρησης ανακάλυψε πέναλτι και κόκκινη κάρτα εις βάρος του αμυντικού της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρηγούτσου. Οι παίχτες της Μικτής προσπάθησαν να αντιδράσουν και επιδίωξαν τη ισοφάριση, όμως ο Σκιαδάς με τον Φουάση στάθηκαν άτυχοι στην τελική προσπάθεια.

Στο 20ο λεπτό η Μικτή Κυκλάδων δέχεται το 2ο τέρμα μετά από λάθος στην άμυνα.

Στο 30ο λεπτό άλλη μια λάθος απόφαση του διαιτητή φέρνει το 3-0 για τα Δωδεκάνησα, όταν ο Καρποδίνης (τερματοφύλακας) δέχεται επιθετικό φάουλ μέσα στην περιοχή, ένα φάουλ όμως που δεν δόθηκε ποτέ, καθώς στην συνέχεια της φάσης είχε επιτευχθεί το τρίτο τέρμα εις βάρος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Στην επανάληψη και μετά την είσοδο του Πραμάτια στο παιχνίδι η Μικτή Κυκλάδων αν και με δέκα (10) παίχτες στην σύνθεση της, πίεσε με την προσπάθεια να αποφέρει καρπούς στο 70΄, όταν ο Πραμάτιας σούταρε στο δοκάρι και ο επερχόμενος Λοϊζος με πλασέ μείωσε σε 3-1 για την ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η συνέχεια βρήκε την Μικτή μας να πιέζει στο μισό γήπεδο τα Δωδεκάνησα, τα οποία μέχρι το τέλος του αγώνα αμυνόταν μαζικά για την συγκράτηση του σκορ.

Συνθέσεις

ΕΠΣ Κυκλάδων (Βαθρακοκοίλης): Καρποδίνης, Νάζος Α. (45΄Πραμμάτιας), Φουάσης, Ρηγούτσος, Νίκας, Καράβας ©, Καρελέμογλου, Κρώνης, , Λοϊζος, Σκιαδάς Δ. (89΄Βασιλάκης), Ξυγκάκης (83΄Σταφυλάς).

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Σαμολαδάς, Γιάννου, Σακαντάρης, Φάρα, Κατσαρας ©, Καραγιώργης (65΄Πολιμενοφ), Σαβουλης, Γιωργου, Πεταβρακης (61 Χοχλαστος), Ατσιδης, Χουρλας (89΄Στελης).

Παίδες: ΕΠΣ Κυκλάδων – ΕΠΣ Δωδεκανήσου

Οι Παίδες της ΕΠΣ Κυκλάδων αν και έπιασαν καλή απόδοση δεν τα κατάφεραν απέναντι στα Δωδεκάνησα, καθώς γνώρισαν την ήττα με 1-0.

Μάλιστα η Μικτή Δωδεκανήσων θεωρείτε η καλύτερη του ομίλου, καθώς έχει αφήσει πολύ καλά δείγματα έως τώρα.,

ΕΠΣ Κυκλάδων (Συριανός): Φίλιπας, Καραδήμας, Παράβαλος (66΄Πριντεζης), Καραβέλας, Γκουνέλας, Φώσκολος, Νάζος Α. Νάζος Ν., Λυκούρης, Περιστεράκης © (63΄Ασλάνης), Λεκάκης (46΄Ζαφείρας).

Σήμερα οι μικτές μας θα εκτίσουν το ρεπό τους και θα μπουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις από αύριο, όπου στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες της Σάμου.

Βαθμολογίες: ΠαίδεςΝέοι

Αποτελέσματα: Παίδες - Νέοι

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares