Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2013 23:33

Επέστρεψαν οι Μικτές μας.

MIKTH NEON 2012 660 LESVOS

Με πολλές εμπειρίες και μια καλή παρουσία επέστρεψαν σήμερα οι Μικτές ομάδες Νέων και Παίδων από την Λέσβο.

 

 

Μια νίκη και μια ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των μικτών μας ομάδων την 6η αγωνιστική, που ήταν η τελευταία του 1ου γύρου για το πρωτάθλημα προεπιλογής.

Οι Νέοι μας, αντιμετώπισαν την ΕΠΣ Σάμου, σε ένα παιχνίδι που έληξε ισόπαλο 2-2. Τα τέρματα για τις Κυκλάδες πέτυχαν οι Καράβας και Σκιαδάς.

Η ομάδα της Μικτής Παίδων Κυκλάδων πέτυχε μια σαρωτική νίκη επί της Σάμου, την οποία και νίκησε με 5-0. Σκόρερ για τους παίδες μας ήταν οι: Μπάιλας, Νάζος Α., Νάζος Ν., Ζαφείρας και Λεγάκης.

Η παρουσία των Μικτών μας ομάδων στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος προεπιλογών κρίνεται ικανοποιητική, αν λάβει κάποιος υπόψη του τις ιδιομορφίες του Νομού μας, οι οποίες δεν επιτρέπουν σε παίχτες και προπονητές να συγκεντρωθούν και να δουλέψουν όπως οι άλλες ομάδες του 10ου ομίλου.

Οι ομάδες μας θα πάνε στον 2ο γύρο που θα γίνει 18-25 Μαρτίου στην Χίο, έχοντας κάνει μια καλή συγκομιδή βαθμών. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι βαθμοί δεν δίνουν κάποια πρόκριση, καθώς μετά το πέρας της 1ης φάσης, οι προπονητές των Περιφερειακών ομάδων, Νέων και Παίδων θα επιλέξουν τους ποδοσφαιριστές που θα εκπροσωπήσουν την ομάδα του Αιγαίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Μικτή Νέων: ΒαθμολογίαΑποτελέσματα.

Μικτή Παίδων: ΒαθμολογίαΑποτελέσματα.

Ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν.

ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ

Καρελέμογλου Κώστας, Βασιλάκης Μιχ., Φλεριανός Βαγγ., Σκιαδάς Δημ., Καρποδίνης Κων., Πραμάτιας Δημ., Κρώνης Στ., Νίκας Ιωαν., Σκιαδάς Νικ., Νάζος Αλ., Πρίντεζης Γιάννης, Φουάσης Αντ., Ρηγούτσος Στ., Μιχάλοβιτς Γιάννης, Καράβας Μαν., Ξυγκάκης Αλ., Λοϊζος Δημοσθ., Σταφυλάς Παν., Καφτηράνης Γιώργος .

ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ

Λουκής Στ., Νάζος Νικ., Νάζος Αντ., Λυκούρης Στ., Ασλάνης Ορ., Γκουνέλας Κων., Λεγάκης Νικ., Φίλιππας Γεωρ., Φώσκολος Ιωαν., Καραβέλας Παν., Σκουλάτος Ευαγ., Καραδήμας Δημ., Παράβαλος Χρ., Περιστεράκης Χρ., Βολτής Νικ., Πρίντεζης Παν., Ζαφείρας Νικήτας, Μπάϊλας Λευτέρης, Μήτσκας Σέργιος .

Ενωσιακοί Προπονητές είναι οι: Εμ. Βαθρακοκοίλης και Κ. Συριανός.

Στην αποστολή των Μικτών επίσης συμμετείχαν: Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ Κος Γιάννης Σιγάλας και τα μέλη του ΔΣ κ. Θέμης Κούτρας, Μανώλης Βάβουλας και Χρήστος Καφτηράνης. 

Όλα τα νέα των Μικτών μας εδώ.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μικτές: Ήττες με πολλά παράπονα. »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares