Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013 00:21

Βλαστός – Τσιγκούλης: "Καθόλου Εύκολο".

VLASTOS TSIGOULIS

Ματς με ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας αξιολόγησαν οι προπονητές των δύο ομάδων τον αγώνα Πανναξιακός – Ολυμπιακός Λαυρίου που θα γίνει την Κυριακή στο ΔΑΚ Νάξου.

NAXOS Katsonis 200x100Οι δύο προπονητές επισήμαναν στο sportcyclades.gr τις δυσκολίες που εμπεριέχει ο συγκεκριμένος αγώνας, με τον κ. Βλαστό να εστιάζει περισσότερο στις απουσίες που μπορεί να έχει η ομάδα του και τον κ. Τσιγκούλη να πιστεύει ότι ο Πανναξιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του 2ου ομίλου.

Γιώργος Βλαστός

«Η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων δεν μαρτυρά και την δυναμικότητα των ομάδων. Πιστεύω ότι ο αντίπαλος μας έχει ενισχυθεί σημαντικά κατά την παρούσα μεταγραφική περίοδο (βλ. Μαστρογιάννη – Γαντζούδη) και θα αναζητήσει VLASTOS SIMA KOSMOS PAROSμε όλες του τις δυνάμεις βαθμούς στον 2ο γύρο. Εμείς έχουμε τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών, που κρίνουν την συμμετοχή κάποιων ποδοσφαιριστών αμφίβολη, ωστόσο πιστεύω ότι έχω ποδοσφαιριστές αντάξιους που θα παίξουν αυτό που θα χρειαστεί ώστε η ομάδα μας να πάρει ένα ακόμα τρίποντο. Πάντως εγώ έχω επισημάνει στους παίχτες μου ότι κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος».

Πέτρος Τσιγκούλης

TSIGOURIS«Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική κατάσταση και κάθε παιχνίδι για εμάς αποτελεί έναν μικρό τελικό. Το παιχνίδι στη Νάξο είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι ο Πανναξιακός είναι μια πάρα πολύ ποιοτική ομάδα. Πιστεύω ότι κάθε ομάδα που παίρνει κάτι θετικό φεύγοντας από τη Νάξο θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη. Στο παιχνίδι του 1ου γύρου όταν ήμουν στον πάγκο της Τριγλίας αν και είχαμε νικήσει τότε, είχα επισημάνει στους ποδοσφαιριστές μου ότι αυτή δεν είναι η εικόνα του Πανναξιακού, πράγμα που στην συνέχεια με δικαίωσε. Για εμάς, την Κυριακή ακόμα και ένας βαθμός θα είναι επιτυχία, ελπίζω η ομάδα μου να παίξει καλό ποδόσφαιρο στη συνέχεια και στο τέλος να κατακτήσουμε τους στόχους μας».

 

Για τη νίκη κόντρα σε Ολυμπιακό.


Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares