Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013 02:04

Ένα κακό ντέρμπι

AJAX-PAGOS 2013

Το πολυσυζητημένο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Άγιαξ Σύρου και του Α.Ο Πάγου ανήκει πλέον στο παρελθόν με τους "Ερυθρόλευκους" του Αίαντα να κερδίζουν τελικά με 1-0 και να είναι αυτοί που πανηγυρίζουν την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Οι αρκετοί φίλαθλοι που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο της Ερμούπολης σίγουρα δεν θα έχουν να κρατήσουν κάτι από το συγκεκριμένο ματς, καθώς την τεχνική αντικατέστησαν οι σκληρές μονομαχίες, οι οποίες έφεραν και τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Πάγου Σαμιωτάκη. Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης είναι η πολλές κίτρινες κάρτες, καθώς και τα πολλά στημένα (φάουλ&πλάγια άουτ) που εκτελέστηκαν στο συγκεκριμένο ματς.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε από τον Σαγκινέτο στο 35΄, ένα γκολ που έδωσε το δικαίωμα στον Αjax Σύρου να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρώτης θέσης του 2ου ομίλου.

Από την άλλη η ομάδα του Πάγου μετά από την ήττα αυτή βγήκε εκτός στόχων και πλέον στοχεύει στην τρίτη θέση ομίλου.

Οι διαιτητική τριάδα των κ. Μενδρινού ,κ. Αρμακόλα, και του κ. Νομικού ήταν άψογη στις αποφάσεις τις.

Το φιλμ του αγώνα:

Πολύ κακό το πρώτο μέρος ελάχιστες φάσεις και πολλά πλάγια που δεν έδιναν ρυθμό στο ματς ήταν το χαρακτηριστικό του.

Η πρώτη υποψία φάσης ανήκει στο Αjax oτον στο 11’ Μπαλόπιτας θα κάνει ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά θα φύγει ένα δυο μετρά από το οριζόντιο δοκάρι του Κουκή.

Στο 25’ ένα σουτ από τον Σαγκινετο δεν θα ανησυχήσει τον Κουκή .

(1-0) Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης θα το πετύχει το Σαγκινέτος, όταν θα πάρει την κεφάλια από το σημείο του πέναλτι ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Μανουδάκη στο 31’ και θα την στείλει στα δίχτυα του Κουκή.

Στο 50’ μια καλή στιγμή για το Πάγου όταν ο Χούρος θα βρει ένα χώρο έξω από την περιοχή αλλά το σουτ θα φύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Συριανού.

Στο 56’ ανεπανάληπτη ευκαιρία για τον Αjax όταν ο Μανουδάκης θα κόψει για τον Ξυγκάκη, ο τελευταίος θα βγει τετ ατ τετ με το Κουκή αλλά ο τελευταίος θα πέσει στη δεξιά του γωνία και θα κρατήσει το 1-0.

Στο 76’ κόρνερ για τον Πάγο με τον Βαρθαλίτη η κεφάλια του Ξανθάκη λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Συριανού.

Τελευταία ευκαιρία στο 92’ νέο τετ α τετ αυτή τη φορά ο Μπαλόπιτας θα πετάξει την μπάλα απελπιστικά άουτ.

AJAX ΣΥΡΟΥ (Πούλος): Συριανός, Μελισσάκης , Συμιγδαλάς , Παπαδάκη, Αναγνωστόπουλος ©, Μουράι, Μπαλόπιτας, Λούσας (82’ Σταφυλάς), Σαγκινέτος (93’Αργυρός), Μανουδάκης , Ξυγκάκης (65’Καράβας).

Α.Ο.ΠΑΓΟΣ(Ξενικάκης): Κουκής, Πάπιτσης (59’Κακάκιος), Βαμβακάρης, Σαμιωτάκης (50’ Μανωλιός), Φωτεινιάς Α., Ξανθάκης, Φωτεινιάς Δ, Νομικός, Βαρθαλίτης , Χούρος, Ρούσσος Γ (66’ Πρίντεζης).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares