Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013 11:23

Αναβολή με οικονομικό κόστος και ταλαιπωρία παιχτών για τον Παμμηλιακό.

agalia-sto-kentro-pammiliakos-2012-1

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στις τάξεις του Παμμηλιακού η καθυστερημένη ενημέρωση και επικοινωνία που παρατηρήθηκε με την δεύτερη σερί αναβολή του παιχνιδιού πρωταθλήματος της ομάδας της Μήλου με το Νηρέα Πάρου.

milos-mileika-neaΤο παιχνίδι έχει αλλάξει 3 φορές ημερομηνία διεξαγωγής. Αρχικά είχε οριστεί για την Κυριακή 13/1, όπως και ολόκληρη η αγωνιστική στις Κυκλάδες η οποία αναβλήθηκε λόγω της αλλαγής δρομολογίων του Aqua Jewel. Επόμενος ορισμός του αγώνα η Τρίτη 22/3, ημερομηνία για την οποία προετοιμαζόταν αγωνιστικά η ομάδα της Μήλου, έχοντας κανονίσει μάλιστα φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη 16/1. Ένα φιλικό που τυχαία δεν πραγματοποιήθηκε πριν ο Παμμηλιακός ειδοποιηθεί για τη νέα ημερομηνία ορισμού του αγώνα με το Νηρέα Πάρου, την Παρασκευή 18/1 το βράδυ (θα υπήρχε κενό μόνο μια μέρα ξεκούρασης από το φιλικό.

Μέχρι και την Παρασκευή το μεσημέρι η ομάδα του Παμμηλιακού δεν είχε καμία ενημέρωση για νέα αναβολή του συγκεκριμένου αγώνα και έκανε τις απαραίτητες κινήσεις της, όπως σε κάθε παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές του Παμμηλιακού που δεν μένουν μόνιμα στο νησί αλλά είτε εργάζονται, είτε σπουδάζουν σε άλλα σημεία της Ελλάδας (Αθήνα, Πάτρα, Ηρακλείο) ταξίδεψαν στη Μήλο, με έξοδα της διοίκησης του Παμμηλιακού και προσωπικό κόστος δικό τους καθώς άφησαν πίσω υποχρεώσεις, δουλειές (αναγκάστηκαν να πάρουν άδεια ή να αλλάξουν άδεια αφού πρώτα είχαν ζητήσει για την Τρίτη 22/1)) διαβάσμα (η εξεταστική είναι προ των πυλών)  και ό,τι άλλο είναι σημαντικό για τον καθένα.milos-glaronisia

Σίγουρα δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τον Θεό αλλά το απαγορευτικό απόπλου της Παρασκευής 18/1 ήταν γνωστό από τις 12.00 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 17/1. Η ενημέρωση αναβολής του αγώνα από την Ένωση ήρθε στα γραφεία του Παμμηλιακού μόλις στις 1.00 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Όλα τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα εκτός από την ταλαιπωρία των παιχτών και τον αγωνιστικό προγραμματισμό της ομάδας ένα κόστος της τάξης ενός εκτός έδρας παιχνιδιού για τον Παμμηλιακό, με δεδομένο ότι οι χορηγοί δεν καλύπτουν τα έξοδα των εντός έδρας αγώνων. Στην εποχή που ζούμε αυτά είναι οικονομικά χτυπήματα που πονάνε τα ταμεία μιας ερασιτεχνικής ομάδας.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares