Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013 14:00

Νικητής Μέχρι το 92΄

Την 4η ισοπαλία στο πρωτάθλημα σημείωσε χθες ο Πανναξιακός, ο οποίος αν και προηγούταν 0-1 μέχρι το 92΄ μέσα στην έδρα της Τριγλίας στη Ραφήνα, τελικά δέχτηκε ένα γκολ στην εκπνοή του αγώνα, χάνοντας το πολύτιμο τρίποντο.

Ιδανικό ξεκίνημα

(1-0) Αν και στο 4΄ο θέμελης είχε πει ένα μεγάλο όχι στην εξ επαφής κεφαλιά του Μουλάκη, το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Πανναξιακό, που ευτύχησε να προηγηθεί NAXOS Katsonis 200x100στο σκορ μετά από έξυπνη ασίστ του Τζορμπατζάκη, που τροφοδότησε από τα αριστερά τον Ντούκα και ο τελευταίος με πλασέ ακριβείας έκανε το 0-1 μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα με τον νεαρό τερματοφύλακα της Ραφήνας να βλέπει την μπάλα να περνά κάτω από τα πόδια του.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Πανναξιακού πίεσαν τους γηπεδούχους έκαναν κάποιες αξιόλογες ενέργειες προκειμένου να πετύχουν κι άλλο γκολ χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι καλό.

Κάπου εκεί άρχισε να παίρνει το πάνω χέρι η ομάδα της Ραφήνας, έχοντας μεγάλο ποσοστό της κατοχής της μπάλας, χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα, αφού προσπαθούσε να βάλει τη μπάλα στην εστία του Θέμελη με γεμίσματα που σταματούσαν στην πολύ καλή αμυντική τακτική των Ναξιωτών. Το 0-1 παρέμεινε μέχρι τη λήξη του 1ου ημιχρόνου.

Σοκ στο 92΄.

Στο δεύτερο μέρος η Τρίγλια πίεσε για το γκολ που θα έφερνε το ματς στα ίσα, αλλά και πάλι με ανορθόδοξο τρόπο, με τα γεμίσματα να σταματάνε στους αμυντικούς του Πανναξιακού, οι οποίοι είχαν κλείσει όλους τους διαδρόμους και δεν άφησαν την Τριγλία να κάνει τη μεγάλη ευκαιρία.

Ο αγώνας συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο με τον Πανναξιακό να μην εκμεταλλεύεται της λιγοστές ευκαιρίες του στο δεύτερο ημίχρονο, μέχρι που φτάνουμε στο 92΄ , όπου οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει ένα φάουλ περίπου στον χώρο του κέντρου με τον Στρόμπουλο να το εκτελεί και τον Γκίκα που είχε περάσει στο παιχνίδι στο 76΄ με κεφαλιά και την βοήθεια του αέρα να στέλνει τη μπάλα στο αριστερό παράθυρο του Θέμελη, που παρά την εκτίναξη δεν κατέφερε να αποσοβήσει το γκολ. Έτσι έγινε το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Πολύ δουλειά στην άμυνα!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η άμυνα του Παννναξιακού με εξαίρεση τη φάση του γκολ, όπου ξεγελάστηκε, έκανε εξαιρετική δουλειά, καθώς λειτούργησε πολύ καλά τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, καθώς περνούσε σωστές μπάλες προς τον χώρο του κέντρου και συμμετείχε στην ανάπτυξη της ομάδας. Ωστόσο οι απουσίες χθες για τον Πανναξιακό δημιούργησαν την εντύπωση ότι, οι επιθετικοί της ομάδας ήταν κάπως αποκομμένοι, πράγμα που δεν τους έδωσε την ευκαιρία να φανούν τόσο απειλητικοί, όπως σε προηγούμενους αγώνες

Η παρουσία που ξεχώρισε!

Θα μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε αρκετούς παίκτες στο σημερινό αγώνα από τη μεριά των Ναξιωτών, αλλά στεκόμαστε στην παρουσία του 18χρονου Νικηφόρου Μπανακάκη, ο οποίος χθες αγωνίστηκε πρώτη φορά στο βασικό σχήμα.

Ο νεαρός Ναξιώτης τα πήγε πάρα πολύ καλά, έχοντας στο ενεργητικό του άριστες επεμβάσεις, δείχνοντας συχνά τις αρετές τους, τόσο στο αμυντικό παιχνίδι, όσο και στο επιθετικό, εκεί μάλιστα που είχε και μια καλή προσπάθεια, που παραλίγο να καταλήξει σε γκολ για την ομάδα του.

Πάντως ο μικρός πήρε τα εύσημα από τους συμπαίχτες του για τη εμφάνιση του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Συγκίνησε η στήριξη των φιλάθλων του Πανναξιακού!

Οι όμορφες στιγμές δεν έλειψαν σήμερα καθώς οι φίλαθλοι μέλη του κλαμπ του Πανναξιακού στην Αθήνα, έκαναν χθες αισθητή την παρουσία τους στη Ραφήνα, την οποία μετέτρεψαν σε έδρα της ομάδας της Νάξου. Μάλιστα οι φίλαθλοι της Αθήνας στηρίζουν και υλικά την ομάδα κάνοντας ότι μπορούν για να βοηθήσουν στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Συγχαρητήρια για διαιτησία και φιλοξενία από τον Πανναξιακό Α.Ο!

Απόλυτα ευχαριστημένοι είναι οι άνθρωποι του Πανναξιακού Α.Ο από τη φιλοξενία που τους έγινε από την ομάδα της Τριγλίας Ραφήνας, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από ολόκληρη την αποστολή του Πανναξιακού, με του τελευταίους να μιλούν με τα καλύτερα λόγια μετά το τέλος του παιχνιδιού. Μάλιστα ο Γιώργος Βλαστός και ο αρχηγός του Πανναξιακού Γιώρχος Κατσάνης στις δηλώσεις τους ευχαρίστησαν δημοσίως την Τριγλία.

Όσον αφορά την διαιτησία του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι και οι γηπεδούχοι δήλωσαν ικανοποιημένοι από τους: Χατζή, Παστρωμά, και Ντζουροπάνο, οι οποίοι είχαν ορθές αποφάσεις.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Στάθης Ασλάνογλου): Γκούτσιας, Στρόμπουλος, Φελεγκάκης, Μπλιάμπλιας, Τσέπας, Ντρέκος, Ράμο (76' Μαντζώρος), Τσάγκαρης (63' Αγγελόπουλος), Σταμπέλος, Μουλλάκης (76' Γκίκας), Μάντζης


ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Θέμελης, Πετρόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Σταυρόπουλος, Τόσκας, Μπανακάκης, Καρούσης, Τερόλλης, Κεμαβόρ, Ντούκα, Κατσάνης (89' Χαμηλοθώρης).

Δήλωσαν

Γιώργος Βλαστός: "Θέλω καταρχήν να συγχαρώ τους παίχτες μου, οι οποίοι σήμερα έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους. Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι ήμασταν πειθαρχημένοι και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο σε καμία στιγμή του αγώνα να κάνει το παιχνίδι του, αντιθέτως εμείς ήμασταν αυτοί που είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και η ομάδα που σκόραρε πρώτη".

Για την ισοφάριση στο 92΄είπε:"Ενώ δεν κινδυνεύαμε ιδιαίτερα στο παιχνίδι, ήρθε η τελευταία φάση στο 92΄όπου από ένα στημένο δεχτήκαμε την ισοφάριση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τι να κάνουμε δεν θα σταθούμε καθόλου σε αυτό και δεν θα μας επηρεάσει σαν ομάδα".

 Ο Αστέριος Θέμελης: "Σήμερα όλα τα παιδιά, αλλά και ο προπονητής, κάναμε κατάθεση ψυχής, το τελικό αποτέλεσμα πραγματικά μας αδικεί και αξίζουν πολλά – πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Εμείς μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με τον Ρένο. Από την άλλη ο αντίπαλος εκτός μια σημαντική ευκαιρία στο 1ο μέρος, δεν μπορούσε να μας απειλήσει ουσιαστικά, καθώς ήμασταν πολύ σωστοί στην άμυνα. Δυστυχώς όμως ήρθε το γκολ στο 92΄, ένα γκολ από αυτά που δεν περιμένεις σύμφωνα με την μέχρι τότε ροή του αγώνα. Όμως δεν στεκόμαστε σε αυτό, είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα μας σαν ομάδα και πάμε να παίξουμε το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής στη Νάξο, όπου πιθανή νίκη θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Κλείνοντας, εκ μέρους όλων μας, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, που για ακόμα μια φορά ήταν στο πλευρό μας, ήταν ο δωδέκατος παίχτης μας και μας έκαμε να διώχνουμε στην Ραφήνα σαν να είμαστε στη έδρα μας. Πραγματικά στενοχωριόμαστε που δεν μπορέσαμε να τους χαρίσουμε τη νίκη, αλλά τους υποσχόμαστε ότι θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να τους κάνουμε υπερήφανους σε κάθε ματς.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares