Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2013 12:54

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Παμμηλιακού. Οι τυχεροί ανά τμήμα.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3/2 το πρωί στην αίθουσα του γυμναστηρίου στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου η φετινή κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παμμηλιακού.

milos-glaronisiaΗ εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να γίνει στον εξωτερικό χώρο του σταδίου, αλλά οι καιρικές συνθηκες - δυνατός άερας - δεν το επέτρεψαν. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο δήμαρχος Μήλου κ.Γεράσιμος Δαμουλάκης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ.Νίκος Ξενάκης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η εξαγγελία της δημιουργίας ομάδας παλαιμάχων του Παμμηλιακού, ενώ ο πρόεδρος του Παμμηλιακού Μιχάλης Βαμβακάρης όταν έφτασε η στιγμή της κλήρωσης του τμήματος μπάσκετ στάθηκε στο γεγονός της μη ύπαρξης κλειστού γυμναστηρίου στο νησί, «ώστε να αναπτυχθεί το μπάσκετ ως άθλημα που πρώτο μας έκανε εθνικά υπερήφανους» , παίρνοντας την διαβεβαίωση του δημάρχου Μήλου Γεράσιμου Δαμουλάκη ότι θα προσπαθήσει για την υλοποίηση αυτού του έργου. Στον δήμαρχο Μήλου προσφέρθηκε ένα κάδρο με την φωτογραφία της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου του Παμμηλιακού.

Τα «Μηλέικα Νέα» πάντα δίπλα στον Παμμηλιακό και μέγας χορηγός επικοινωνίας του συλλόγου βρέθηκαν στη εκδήλωση.

gkoutzas-dimarxos-vamvakaris-2-2013-1

Οι τυχεροί της πίτας που κέρδισαν το φλουρί ανά τμήμα ήταν οι:

Ακαδημίες ποδοσφαίρου: Μίνι 2005-2007 (Νίνος Αντώνης Μανούσος), Προτζούνιορ (Νόβακ Λουίς), Τζούνιορ (Βήχος Βασίλης), Προπαιδικό (Σταθόπουλος Νικήτας), Παιδικό (Σοσόλι Αμαρίλντο)

Ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου: Κλάιντη Μίτσηsyros RAOYZAIOS new13

Μίνι-Μπαμπίνι ποδοσφαίρου: Ξεκάρφωτος Αριστείδης

Ακαδημία στίβου: Νίνου Μαρία-Δήμητρα

Ομάδα στίβου: Καμπούρη Άννα

Ακαδημία βόλει: Ξυδού Μαργαρίτα

Βόλει γυναικών: Λαθούρα Κυριακή

Ακαδημία μπάσκετ: Σκρέκος Άγγελος

Τμήμα γυναικών γεν.γυμναστικής: Μυλωνά Κική

Τιμήθηκαν για την προσφορά τους οι προπονητές ποδοσφαίρου Ζαχαρίας Γκούντζας και Δήμητρα Ρόλλη (η οποία απουσίαζε για λόγους υγείας και ο σύλλογος της εύχεται ταχεία ανάρρωση) καθώς και ο βοηθός προπονητή Γιώργος Καρολεμέας ο οποίος σημειωτέον προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στο σύλλογο.

Τιμητική πλακέτα για τον ίδιο λόγο έλαβαν η προπονήτρια στο τμήμα μίνι-μπαμπίνι του στίβου Κατερίνα Μαθιουδάκη, ο προπονητής της ομάδας στίβου Ιάκωβος Καβαλιέρος και η προπονήτρια γυμναστικής και βόλει Ίνα Σουμναλίεβα.milos-mileika-nea

Κατά την εκδήλωση προσφέρθηκαν πλακέτες στο Σούπερ Μάρκετ ΒΙΔΑΛΗΣ για την προσφορά της εμφάνισης του βόλει στο τμήμα γυναικών, στον Γιώργο Αλκαίο – Ξενοδοχείο SALT για την προσφορά του σε φόρμες για το τμήμα βόλει γυναικών και στον Μαρτάκη Στέφανο για την προσφορά των σακιδίων στο ίδιο τμήμα.kopi-pammiliakos pita 2013 1

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή της απονομής αναμνηστικής πλακέτας από τον αρχηγό της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου του Παμμηλιακού Αργύρη Σίδερη στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας Νικόλαο Μάλλη για την προσφορά του στο Μηλέικο ποδόσφαιρο και στον Παμμηλιακό ως παίχτης, που ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα του νησιού.

Οι τυχεροί της λαχειοφόρου αγοράς:

-Τετραήμερο ταξίδι στο Καϊμακτσαλάν κέρδισε ο αριθμός 2857 με τυχερό τον Αντώνη Βαμβακάρη. (προσφορά από το Touristorama)

-Μία ξυλόσομπα κέρδισε ο αριθμός 2860 με τυχερό τον Κώστα Νίνο.

-Φοιτητικό πακέτο κέρδισε ο αριθμός 1927 με τυχερό τον Γιώργο Μαθιουδάκη.

Τέλος ο Παμμηλιακός ευχαριστεί τα αρτοποιεία ΜΟΥΡΑΤΟΣ και ΑΡΤΕΜΙΣ καθώς και τα σούπερ μάρκετ ΒΙΔΑΛΗΣ και CAREFFOUR για την προσφορά τους στο μπουφέ. Την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης ανέλαβε ο Μιχάλης Καμακάρης (Μαύρος).

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares