Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 12:51

Για το εισιτήριο των μπαράζ.

Ένα καλό παιχνίδι αναμένεται να γίνει την Κυριακή 24/2 και ώρα 10: 30 ανάμεσα σε δύο ιστορικά σωματεία των Κυκλάδων στο γήπεδο του Αγερσανίου, όπου ο ΑΜΣ Φιλωτίου θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο Πανθηραϊκό στα πλαίσια της 13η αγωνιστικής του 3ου ομίλου.

THIRA PLAYLAND1Χωρίς τρεις βασικούς

Από τη μία οι γηπεδούχοι θα παρουσιαστούν «λαβωμένοι» απέναντι στον Πανθηραϊκό, καθώς θα έχουν τρείς (3) από τους βασικούς της παίχτες τιμωρημένους. Λόγω τιμωριών λοιπόν θα λείψουν οι: Βασαλάκης Γ, Ξενάκης Μ. και ο Αποστόλης Μουστάκης. Στα θετικά για τους "Κυανέρυθρους" είναι η επιστροφή του Κατσουρου. Ο ΑΜΣ Φιλωτίου δεν έχει κάτι να χάσει και αναμένεται να παίξει ελεύθερα με σκοπό το καλύτερο πλασάρισμα στην τελική βαθμολογική κατάταξη.NAXOS BARCODE STRATOURIS MIKRO

Με τι μισή επίθεση

Από την άλλη ο πρωτοπόρος Πανθηραϊκος θα ταξιδέψει στη Νάξο με σκοπό να «σφραγίσει» το εισιτήριο που θα τους οδηγήσει στα μπαράζ. Τα πράγματα βέβαια για τους Σαντορινιούς κάθε άλλο παρά εύκολα θα είναι αφού εκτός του ότι παίζουν σε μια πολύ δυνατή έδρα, θα έχουν και αρκετές απουσίες. Οι Δαμίγος, Φύτρος, Χριστιανός και Γιανακόπουλος θα απουσιάσουν λόγο τραυματισμών, ενώ οι συμμετοχές των Πέκα και του Τερματοφύλακα Λιγνού θα αποφασιστούν τη τελευταία στιγμή.

Οι προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες λέει Πανθηραϊκό, καθώς την ποδοσφαιρική σεζόν 2011-2012 είχαν νικήσει εντός έδρα 6-2 (29/10/2011). Τα γκολ τότε είχαν πετύχει οι: Κελίδης 1-0, Πέκα 2-0, Κελίδης 3-1, Σορώτος 4-1, Μηνδρινός 5-2 και ο Παναγιωτίδης είχε διαμόρφωση το 6-2. Για το Φιλώτι σκόραραν οι : Ευριπιώτης 2-1 και Σφυρόερας το 4-2.NXOS-POLYKRETHS-MIKRO

Στον 2ο γύρο (29/2/2012) ο Πανθηραϊκός είχε γνωρίσει την ήττα μέσα Νάξο με σκορ 1-0. Το γκολ για το Φιλώτι τότε πέτυχε ο Στρατούρης.

Φέτος οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες μια φορά στις 24-11-2012. Νικητές ήταν οι "Μπλε" της Σταντορίνης με σκορ 6-2. Τα γκολ για τους γηπεδούχους τα πέτυχαν οι: Κωλέτσης (3), Μηνδρινός (1), Δαμίγος (1), Φύτρος (1), ενώ για το Φιλώτι είχαν καταφέρει να μειώσουν οι: Ευριπιώτης και Κρητικός.

NAXOS SOULATSO MIKROΓκολ στη ζωή.

Έχει βάλει γκολ σε πολλές αντίπαλες εστίες, σήμερα ήρθε η ώρα να σκοράρει και απέναντι στη ζωή. Ο λόγος για τον επιθετικό του Πανθηραϊκού Γιώργου Στεφανάκη, που σήμερα το απόγευμα, μαζί με την αγαπημένη του, θα βρεθούν σε θέση τετ ατ τετ απέναντι στα σκαλιά της Εκκλησίας.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει αύριο στις 10:30. Διαιτητές θα είναι οι: Μενδρινος Λ., Κουζουμης Ι., Μενδρινος Ι.

THIRA SARRHS MEGA SYSTEMS1 THIRA FYTROS XROMATA
NAXOS Katsonis 200x100 NAXOS PROTON044

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares