Σάββατο, 09 Μαρτίου 2013 13:39

Έκλεισε με νίκη ο Α.Ο Σύρου

Με χα τρικ του κορυφαίου χθες Αbdul και παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο κατά μεγάλα διαστήματα, ο ΑΟ Σύρου έκλεισε με νίκη τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το φετινό πρωτάθλημα, καθώς χθες στο γήπεδο της Άνω Σύρου, νίκησε 6-1 την ΑΕ Στενής.

Το ματς που άνοιξε την αυλαία της 14ης και τελευταίας Αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο, είχε σχεδόν διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς ο ΑΟ Σύρου διεκδικεί την είσοδο του στα μπαράζ μόνο με θαύμα, ενώ η Στενή το μόνο που ζητούσε από το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν κάποιος βαθμός, ώστε στην τελευταία αγωνιστική, με νίκη κόντρα στον ΑΟ Τήνου να καταλάβει την 2η θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος.

Γενική εικόνα

Πολύ καλό παιχνίδι, με πολύ ωραίο ρυθμό, πολλές φάσεις, 7 γκολ, τρία δοκάρια και ένα χαμένο πέναλτι ήταν τα χαρακτηριστικά στο ματς που παρακολούθησαν περίπου 100 φίλοι του ποδόσφαιρου στο Δημοτικό Γήπεδο Άνω Σύρου.

syros RAOYZAIOS new13Η ομάδα της Σύρου ήθελε να κλείσει με νίκη το τελευταίο ματς της χρονιάς, πράγμα που τελικά κατάφερε, αφού χθες πρόσφερε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, πήρε τη νίκη και τώρα ελπίζει σε στραβοπατήματα των Νέων Ολυμπιακού Σύρου στις εναπομείναντες δυο αγωνιστικές για τον Β’ Όμιλο.

Από την άλλη η ομάδα της Στενής δεν είχε να χάσει κάτι και απέδειξε ότι έχει ένα πολύ καλό και οργανωμένο σύνολο και με μπροστάρη τον Γιάννη Ζαλώνη, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος είχε δυο δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι και πέτυχε και το γκολ και αιτιολόγησε της 3η θέση στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του κ. Τσοπλάκη στο συγκεκριμένο ματς ίσως άξιζε να πετύχει κάποια τέρματα ακόμα, αλλά τα αμυντικά λάθη σε κρίσιμα σημεία, στοίχησαν στους Τηνιακούς και ανέβασαν το σκορ σε αυτά τα επίπεδα.

Η διαιτητική τριάδα των κ. Μαραγκό και κ.Ρούσσο και κ. Κολυβάκη ήταν πολύ καλή.

Το φιλμ του αγώνα:

Στα αγωνιστικά ο ΑΟΣ ήταν καλύτερος, δημιουργώντας συνεχώς καταστάσεις μπροστά στην εστία του Φώσκολου. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι και ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος, όπου φάνηκαν ποιο επικίνδυνοι.

Στο 13’ η πρώτη αξιόλογη φάση ανήκει στους γηπεδούχους όταν ο αρχηγός του ΑΟ Σύρου θα κάνει ένα σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και σε πολύ θέση αλλά το σουτ θα φύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Φώσκολου.

(1-0) Στη δεύτερη ευκαιρία στο ματς η ομάδα της Σύρου θα ανοίξει και το σκορ όταν ο Αbdul ύστερα από λάθος του Μυκονιάτη από σέντρα του Δημόπουλου θα πάρει την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και την στείλει στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα της Στενής κάνοντας το 1-0 στο 17’.

(2-0) Η ομάδα της Σύρου θα κάνει το 2-0 με τον Πρίντεζη, όταν θα εκμεταλλευτεί νέο λάθος της άμυνας και ύστερα από καταπληκτική σέντρα 40 μέτρων του Τζώρτζη θα στείλει την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Φώσκολου κάνοντας το 2-0 στο 28’.

Ένα λεπτό αργότερο ο Πρίντεζης θα χάσει ανεπανάληπτη ευκαιρία όταν θα βγει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Στενής αλλά ο τελευταίος με διπλή προσπάθεια θα αποσοβήσει τον κίνδυνο.

Στο 36’ παραλίγο αυτογκόλ για την Στενή ύστερα από κακή συνεννόηση του Μάρκου του Ζαλώνη και του Νίκου Φώσκολου με τον τελευταίο να μαζεύει την μπάλα λίγο πριν περάσει τη γραμμή.

Στο 37’ απίστευτη συνεργασία μεταξύ Πρίντεζη, Κουρούμα και Αbdul με το σουτ του τελευταίου να αποκρούει με γροθιές ο τερματοφύλακας της Στενής.

Στο 45'+1' η πρώτη καλή στιγμή της Στενής χάθηκε με τον Γιάννη Φώσκολο όταν εκτέλεσε φάουλ στο ύψος της μεγάλη περιοχής αλλά ο Κρητικός μάζεψε στην δεξιά του γωνία.

(3-0) Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος ο ΑΟ Σύρου έκανε το 3-0 με τον Πρίντεζη ύστερα από μπαλιά ακριβείας του Μαραγκού αρχηγός του ΑΟ Σύρου αφού διένυσε το μισό γήπεδο με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-0 στο 51’.

Ένα λεπτό αργότερα ο Mubarac θα χάσει την ευκαιρία να κάνει το 4-0 αφού δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά από πλεονεκτικότατη θέση μέσα από τη μεγάλη περιοχή στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Στο 53' δοκάρι για τη Στενή, όταν ο πολύ κάλος Ζαλώνης (Γιάννης) θα πάρει τη κεφαλιά στο  ύψος του πέναλτι, αλλά θα στείλει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κρητικού.

Ένα λεπτό αργότερα θα χαθεί η απίστευτη τριπλή ευκαιρία για τον ΑΟΣ όταν αρχικά ο Αbdul θα χάσει μεγάλη ευκαιρία, ύστερα από φάουλ του Τζώρτζη ο Φώσκολος θα αποκρούσει πάνω στη γραμμή, στη συνεχεία κεφαλιά του Μubarac θα βρει το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά σουτ του Κουρούμα θα βρει πάνω σε σώματα και θα φύγει κόρνερ.

(4-0) Στο 59' ο Αληφραγκής με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή θα κάνει το ΑΟ Σύρου – ΑΕ Στενής Τήνου 4-0 .

Στο 62' ανεπανάληπτη ευκαιρία για τη Στενή, όταν θα κερδίσει πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Ζαλώνης Γιάννης, ο οποίος όμως θα στείλει τη μπάλα στο κέντρο της εστίας και πάνω στον Κρητικό, που εκτίμησε σωστά τη φάση και με ψυχραιμία μπλόκαρε.

Στο 69’ νέα ευκαιρία για τον Ζαλώνη Γιάννη, ο οποίος θα κάνει ένα σουτ από πολύ καλή θέση, αλλά η μπάλα θα φύγει διπλά από το αριστερό δοκάρι.

(4-1) Λάθος από τον Μαραγκό θα επωφεληθεί ο Ζαλώνης και με ένα πλασέ έξω από την περιοχή θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Κρητικού μειώνοντας το σκορ σε 4-1 στο 70’.

Έξι λεπτά αργότερα τρίτο δοκάρι στο ματς, δεύτερο για του φιλοξενούμενους όταν ο Γιάννης Φώσκολος θα βρει το οριζόντιο δοκάρι.

(5-1) Ο Abdul θα κάνει το 5-1 στο 90’, όταν με ένα ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα στείλει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Φώσκολου.

(6-1) Ο ίδιος παίχτης θα γράψει το τελικό 6-1 στο 92’ με ωραίο πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή.

ΑΟ.ΣΥΡΟΥ (κ. Πελέκης): Κρητικός, Δημόπουλος (64’ Βαμβακούσης), Βαβουράκης, Κόκκαλης, Μαραγκός, Μubarac (72’ Πλυτάς), Αληφραγκής, Τζώρτζης, Αbdul, Choyrouma, Πρίντεζης (74’ Σούρλας)©.

ΑΕ ΣΤΕΝΗΣ ΤΗΝΟΥ (Τσοπλάκης): Φώσκολος Ν., Μυκωνίατης (46’ Παλαμάρης), Ζαλώνης Μ. Ζαλώνης Μ., Ζαλώνης Ν., Φώσκολος Γ.©, Φώσκολος Ι., Φώσκολος Σ., Δελλατόλας (72’ Λειβαδάρης), Ζαλώνης Γ., Τζές (46’ Απέργης).

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares