Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 02:25

Νίκη απέναντι στην Ίο για τη Λάβα.

Με νίκη για τη Λάβα συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του Γιώργου Ρενιέρη με την φανέλα των «Βυσσινί».

Η “Εμποριανοί” προχώρησαν στη δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα, αφού τη Παρασκευή επικράτησαν 2-1 επί της Ίου.

Μάλιστα οι δύο ομάδες επιβεβαίωσαν τον άτυπο τίτλο των δύο πιο σκληροτράχηλων ομάδων, καθώς στο παιχνίδι επικράτησαν οι δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι, έδειχναν πιο μεστοί με τον Γιώργο Ρενιέρη να προσδίδει ποιότητα και σιγουριά στον χώρο της άμυνας, ενώ χαρακτηριστικό της ομάδας του Δημήτρη Πήττα ήταν και το παιχνίδι του ασφυκτικού πρέσινκ και γρήγορες εναλλαγές τις μπάλας, που συνδυαζόμενα με πειθαρχεία ήταν τα συστατικά που έφεραν και τελικά τη νίκη για την Λάβα.

Από την άλλη η Ίος έδειξε πολύ δύναμη και είχε ηρεμία στο παιχνίδι της. Μάλιστα οι «Νιώτες» είχαν προς το τέλος κάποιες καλές στιγμές να πάρουν κάτι καλύτερο από το παιχνίδι, αφού είχαν 2-3 καλές στιγμές.

Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε για την Λάβα στο 52΄ο Ζαμπέλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 61΄ο Κώνστας ισοφάρισε σε 1-1 για την Ίο. Το νικητήριο γκολ της Λάβας πέτυχε και πάλι ο Ζαμπέλης στο 82΄ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Πολύ καλή η διαιτησία των: Βάιλα, Αλιφραγκή και Ζώρζου, οι οποίοι ήταν αλάνθαστοι.

Λάβα (Πήττας): Στεφανάκης, Αγγελόπουλος, Πρέκας, Λειβαδάρος, Ρενιέρης, Δεναξάς Π. (46΄Δεναξάς Ι.), Βάλβης Ι. (46΄Βάλβης Μ.), Ζαμπέλης, Συρίγος, Δρόσος (75΄Καραντάνης).

ΑΣ Ίου (Μπάτσαλης): Σταυράκης, Κωστόπουλος (83΄Νικηφόρος), Μερσίνης, Χάρος, Καρράς, Αθανασίου (70΄Μπάτσαλης Α.), Δράκος (70΄Μπλιμές), Καλαθάς, Κώνστας, Δαμβακάρης, Μπάτσαλης.

 LAVA-IOS 2013 2-1 1LAVA-IOS 2013 2-1 2

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares