Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 12:31

Με το 1½ πόδι στα μπαράζ.

Την 10η νίκη του σε 12 αγώνες στο πρωτάθλημα πέτυχε χθες ο Πανθηραϊκός, ο οποίος νίκησε χθες 2-0 την κύρια του ανταγωνίστρια Θύελλα και πλέον «ετοιμάζει βαλίτσες» για τους αγώνες μπαράζ.

8IRA LYGNOY EKOΤο θέαμα και το καλό ποδόσφαιρο απουσίαζε παντελώς χθες από το γήπεδο του Καμαρίου, όπου οι δύο καλύτερες ομάδες του 3ου ομίλου καλέστηκαν να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους όσον αφορά την πρωτιά. Το πάθος για την κατάκτηση των βαθμών ήταν αυτοσκοπός για τις δύο ομάδες, οι οποίες όμως δεν αποζημίωσαν τους 1000 περίπου φιλάθλους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Τελικός νικητής αναδείχτηκε η ομάδα που είχε πιο καθαρό μυαλό, έχοντας σαφέστατα καλύτερη απόδοση από τον αντίπαλο της και αυτή ήταν η ομάδα του Πανθηραϊκού, η οποία έπαιξε εξυπνότερα, πρόσεξε τα νώτα της, έκλεισε τους χώρους προς την εστία της και τελικά ευτύχησε να είναι η ομάδα που σκόραρε THIRA THIRAIKH METAFORES041δύο φορές στον αγώνα.

Εικόνα και γκολ

Καλό ξεκίνημα είχαν οι δύο ομάδες στο 1ο μέρος, όπου μέχρι το 10ο λεπτό είχαν από μια σημαντική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Το υπόλοιπο του 1ου μέρους κύλησε στα όρια της μετριότητας, καθώς οι 22 ποδοσφαιριστές αναλώθηκαν σε ένα ανελέητο παιχνίδι κέντρου, που σαν «αλατοπίπερο» είχε κάποια μακρινά σουτ, που εξουδετερώθηκαν από τους Λιγνό και Λειβαδάρο.

 

THIRA FYTROS XROMATA(1-0) Η επανάληψη, με την έναρξη της επιφύλασσε γκολ και αφού ο Πανθηραϊκός προειδοποιεί μόλις στο 46΄από κόρνερ, στο 47΄ο Κωλέτσης παίρνει την μπάλα λίγο πιο κάτω από το κέντρο προσπαθεί να περάσει όποιον βρίσκει μπροστά του και ενώ φτάνει λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή της Θύελλας οι κόντρες και η αδράνεια των αμυντικών, φέρνουν την μπάλα στα πόδια του Χριστιανού, με τον τελευταίο να διεισδύει στην περιοχή και με όμορφο πλασέ να ανοίγει το σκορ του αγώνα.

Η συνέχεια βρήκε την Θύελλα να προσπαθεί να απαντήσει, αλλά οι προσπάθειες των επιθετικών του Αντώνη Καντζέλη έβρισκαν αξεπέραστα εμπόδια απέναντι στην καλοστημένη άμυνα του Πανθηραϊκού. Μάλιστα οι επιθετικές ενέργειες δεν βγήκαν ούτε όταν ο τεχνικός των «Καμαριανών» ρίσκαρε επιθετικά. Οι παίχτες του Αλέξη Κωνσταντόπουλου είχαν την ευκαιρία να καθαρίσουν το ματς, όταν ο Πανθηραϊκός εκμεταλλεύτηκε τα κενά πουTHIRA SARRHS MEGA SYSTEMS1 δημιουργήθηκαν, αλλά δεν μπόρεσαν σε 1-2 περιπτώσεις να νικήσουν τον πολύ καλό χθες Λειβαδάρο.

(2-0) Και κάπου φτάνουμε στις καθυστερήσεις του αγώνα (92΄), όπου η Θύελλα είχε ανοίξει το παιχνίδι της και ο Πανθηραϊκός το εκμεταλλεύτηκε με τον Παναγιωτίδη σε κόντρα επίθεση να βρίσκει τον Δαμίγο που είχε περάσει στο παιχνίδι σαν αλλαγή και το τελευταίο με σουτ στην κίνηση να κάνει το τελικό 2-0 για την ομάδα του.

Εντάσεις

Εντάσεις είναι αναμενόμενο να υπάρχουν σε ένα τέτοιας σημασίας ντέρμπι με εξαιρετικά μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρων. Παρόλα αυτά οι 22 ποδοσφαιριστές έδειξαν τον δρόμο της καλής διαγωγής μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με το φερ πλέι να τηρείτε εκατέρωθεν. Μάλιστα σε στιγμές που το παιχνίδι πήγε να γίνει σκληρό οι ποδοσφαιριστές ήταν και πάλι αυτοί που ηρεμούσαν τα πνεύματα. THIRA PLAYLAND1

Πάντως το κλίμα χάλασε μετά τη λήξη του ματς, όπου διαδραματίστηκαν κάποιες στιγμές απείρου κάλους. Ευτυχώς που υπήρξαν οι ψυχραιμότεροι και με την παρέμβαση τους αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Καλό σε όλα αυτά είναι να δοθούν οι αμοιβαίες εξηγήσεις που θα κατευνάσουν τα πνεύματα. Το σίγουρο είναι ότι πολλά ακούστηκαν, περισσότερα λέχτηκαν και οι επόμενες μέρες ίσως φέρουν δυνατούς απόηχους από το ντέρμπι.

Διαιτησία

Στο ύψος των περιστάσεων η διαιτησία των Κουζούμη, Μενδρινού και Βακόνδιου, οι οποίοι με τις αποφάσεις τους συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε να κρατηθεί ένα πολύ καλό επίπεδο εντός αγωνιστικού χώρου. Η απόδοση των διαιτητών σε πολλά παιχνίδια (όχι σε όλα) δείχνει να γίνεται αρωγός στην ομαλή διεξαγωγή τους, με το ζητούμενο πλέον να είναι, αν και εφόσον αυτό συνεχιστεί, καθώς η ανανέωση της δύναμης των διαιτητών κάθε άλλο παρά ανανεώνεται.

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Λιγνός, Στεφανάκης, Βενάγκρ, Πέκα, Κολιούσης, Κωνσταντίνου, Φύτρος (78΄Δαμίγος), Μηνδρινός, Χριστιανός (63΄Κελίδης), Κωλέτσης (83΄Μαρτίνος), Παναγιωτίδης.

Θύελλα (Καντζέλης): Λειβαδάρος, Λιγνός (74΄Αργυρός), Μπαλιάκας, Ζώτος, Γαλέος, Φύτρος, Βλαβιανός (71΄Ερμάλ), Αρβανίτης (62΄Πάγια), Δαμίγος, Αργυρός.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares