Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013 00:00

Η ''ΜΗΤΕΡΑ'' των μαχών...

Το πολυσυζητημένο και αναμενόμενο μεγάλο ντέρμπι του Β΄ομίλου, μεταξύ των Νέων Ολυμπιακού Σύρου που κατέχουν την 2η θέση και του Παμμηλιακού που είναι πρωτοπόρος του ομίλου έφτασε.

Φυσικά όλα τα βλέμματα των φίλων του Κυκλαδίτικου ποδόσφαιρου θα είναι στραμμένα στο Δημοτικό Γήπεδο Ερμούπολης το βράδυ της Παρασκευής, όπου στις 21:30 θα ξεκινήσει το ματς.

Χωρίς απουσίες.

Νέοι Ολυμπιακού και Παμμηλιακός μάχονται για την πρωτιά και σίγουρα το ματς είναι υψίστης βαθμολογικής σημασίας και για τις δυο ομάδες. milos-glaronisia

Από τη μια η ομάδα των Νέων Ολυμπιακού Σύρου προερχόμενη από τη νίκη 0-1 στη Πάρο θέλει την κατάκτηση των τριών βαθμών και μάλιστα με 2 γκολ διάφορα για να σκαρφαλώσει στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πινάκα, καθώς οι Μηλιοί έχουν σημαντικό πλεονέκτημα ύστερα και από τη νίκη στο μεταξύ τους ματς του πρώτου γύρου με 1-0.

Επίσης σε περίπτωση ήττας οι γηπεδούχοι μπαίνουν σε περιπέτειες, όσο αφορά την είσοδο τους στα μπαράζ, καθώς σε αυτή τη περίπτωση δεν θα έχουν το παραμικρό περιθώριο για απώλεια στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, με Αστέρα μαρμάρων και Πανσιφναϊκό εκτός.

Όπως είναι φυσικό οι Συριανοί θα τα δώσουν όλα για το καλύτερο και στις τάξεις τους επικρατεί αισιοδοξία ότι, στο τέλος θα καταφέρουν τον στόχο της πολυπόθητης νίκης.

Η ομάδα του κ. Πούλου θα παραταχθεί στο παιχνίδι χωρίς ελλείψεις, αφού και ο Τσιριγώτης που ταλαιπωρούνταν από ίωση και θα είναι στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού.

 Μοναδική απώλεια των Συριανών αυτή του Βούλγαρου Στόιτσεφ, ο οποίος αν και παρουσιάστηκε ως η μεταγραφή του Ιανουαρίου, τελικά επέστρεψε στην πατρίδα του.milos-mileika-nea

Ηρεμία της πρωτιάς.

Από την άλλη η πρωτοπόρος ομάδα του Παμμηλιακού ύστερα τη νίκη 6-0 με αντίπαλο τον Α.Ο Σέριφο, θα ταξιδέψει στην Σύρο για δυο αποτελέσματα, καθώς πιθανή ισοπαλία στο παιχνίδι της δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, συνεπώς και της εισόδου της στα μπαράζ.

Οι "Μηλιοί" δηλώνουν ήρεμοι και έτοιμοι για να αντιμετωπίσουν τις όποιες δυσκολίες παρουσιάζει το ματς.

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι ο Παμμηλιακός καταγράφει σπουδαίο ρεκόρ, καθώς είναι η μοναδική ομάδα των τριών ομίλων, που μετρά μόνο νίκες στα 10 παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του κ. Γκούτσα, εκτός του αήττητου, θέλει να κρατήσει και τα φοβερά στατιστικά στην διαφορά τερμάτων, όπου το 40-1 καταγράφετε ως ένα ρεκόρ που δεν έχει προηγούμενο.

Όπως είναι φυσικό ο τεχνικός των "Κόκκινων" στηρίζει πολλά στην άψογη αμυντική λειτουργία της ομάδας του, καθώς όπως είναι φυσικό η επιδίωξη θα είναι το "0" παθητικό.syros RAOYZAIOS new13

Το παιχνίδι θα παρακολουθήσουν παρά πολλοί φίλοι του ποδόσφαιρου με ευχές για ένα καλό ντέρμπι μέσα σε κλίμα του ευ αγωνίζεσθε και με ποιοτικό και ωραίο ποδόσφαιρο.

Το μας θα ξεκινήσει το Σάββατο 2/03/2013 στις 9.30 με διαιτητική τριάδα τους : κ.Zαράνη, κ., κ.Νομικό και κ. Ρούσσο.

Όπως είναι φυσικό η κάμερα του Sport Cyclades θα είναι εκεί για να μεταφέρει τον παλμό από το ντέρμπι της χρονιάς και όλα τα τεκταινόμενα, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares