Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013 12:56

Νίκη και μόνο νίκη

Με στόχο μόνο την νίκη θα ταξιδέψει στην γειτονική Τήνο την Κυριακή (24/2) η ομάδα του Α.Ο. Σύρου, η οποία στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει τον πολύ υπολογίσιμο Α.Ο.Τήνου.

Ματς τελικός

Η Συριανοί θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, ύστερα από τον βαρύ αποκλεισμό με 1-4 για το κύπελλο απέναντι του Α.Ο. Μυκόνου. Μάλιστα στον θεσμό του πρωταθλήματος δεν έχουν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες, με το συγκεκριμένο ματς να φαντάζει τελικός για την ομάδα του κ.Πελέκη. syros RAOYZAIOS new13

Συνεπώς το παιχνίδι έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους φιλοξενούμενους, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά πως μόνο με νίκη θα παραμείνουν εντός στόχων, που δεν είναι άλλη παρά η παραμονή σε απόσταση αναπνοής (3 βαθμούς ) από την πρωτοπόρο Μύκονο, ώστε την επομένη (13η) αγωνιστική να κριθούν όλα στη Μύκονο, όπου θα γίνει η μάχη κορυφής μεταξύ των δύο καλύτερων ομάδων του 1ου ομίλου.

Πάντως το συγκεκριμένο παιχνίδι κρύβει παγίδες, καθώς εκτός από την πολύ καλή έδρα και τον κόσμο που υποστηρίζει τον Α.Ο Τήνου, διαθέτει και μια πάρα πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Α.Ο.Σ. στη τελευταία του επίσκεψη στο νησί της Τήνου γνώρισε την ήττα με 3-1 από ΑΕ Στενή Τήνου, μια ήττα που ουσιαστικά τον έχει βάλει σε μπελάδες.

Η ομάδα του κ.Πελέκη δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και ελπίζει στο θετικό αποτέλεσμα.

Παίζει ελεύθερα.

Από την άλλη ομάδα του Α.Ο. Τήνου μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να γνώρισε την ήττα με 6-1 από τον Α.Ο. Μυκόνου, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, καθώς η ομάδα της Τήνου παραμένει ένας δυνατός αντίπαλος και αναμένεται να παραταχθεί στο γήπεδο με σκοπό τους τρεις βαθμούς.

Άλλωστε όπως έχουν τονίσει από την πλευρά του Α.Ο.Τ. στόχος των Τηνιακών σε κάθε παιχνίδι δεν είναι άλλος από το καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστούν τον κόσμο που θα στέκεται διπλά στην ομάδα.

Για την ιστορία το ματς του πρώτου γύρου η ομάδα της Σύρου είχε επικρατήσει εντός έδρας με 3-0.

Το παιχνίδι θα αρχίσει την Κυριακή 24/02/2013 στις 14.30 με διαιτητή τον κ.Bακόνδιος Μ. και βοηθούς τους κ. Αρμακόλα Ι. και κ.Αρμακόλα Ε.

Η κάμερα του Sport Cyclades θα είναι εκεί για να σας μεταφέρει τον παλμό του μεγάλου παιχνιδιού.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η ''ΜΗΤΕΡΑ'' των μαχών... Αναβολή στο ντέρμπι »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares